Bulvár

Elkelt Gábor Zsazsa 2,6 millió dollárért árult csodálatos kaliforniai otthona

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 12:26

Az elképesztő ingatlant megvette valaki, igaz, egyelőre nem tudni, pontosan mennyiért kelt el.

Gábor Zsazsa gyönyörű, kaliforniai, egészen pontosan Palm Springs-i otthona elkelt, ezt állítja a Mansion Global ingatlanmagazin. A híres, három hálószobás otthon, amelyet már régóta hirdettek, nem tudni, mennyiért kelt el, de annyi bizonyos, hogy legutoljára 2,6 millió dollárért hirdették meg.

Az 1964-ben épült, ma már retrónak számító, kőpadlós ingatlan a portál megfogalmazása szerint rendkívül bájos, teljes falfelületeket borítanak benne tükrök, a mennyezet pedig fényes. A tulajdonos Tracy Turco és a férje, Jerry volt, ők még 2020-ban vásárolták meg a házat 1,74 millió amerikai dollárért, vagyis átszámítva több mint 635 millió forintnak megfelelő összegért.

Amikor Turcóék beköltöztek, a 3441 négyzetméteres otthon tele volt bútorokkal és antikvitásokkal, olyan darabokkal, amelyeket a híres magyar származású világsztár hagyott hátra. Turcóék megőrizték eredeti állapotában a konyhát, a fürdőszobát, a mosdókagylókat és a csillárokat is. 

Az ingatlanból gyönyörű kilátás nyílik Palm Springs városára és a San Jacinto-hegységre. A házba dupla ajtón keresztül léphetünk be, amelyek a tágas nappaliba vezetnek. Itt márványkandallók és a már említett tükrös falak fogadják a vendégeket. Ebben a térben alakítottak ki egy étkezőt, egy konyhát márvány munkalappal és egy eredeti magyar rostélyos sütővel.

A fő hálószobában egy társalgó, egy öltözőszoba és egy fürdőszoba is található arany fürdőkáddal.

Kívül egy két férőhelyes garázs és egy kék mozaikcsempékkel kirakott medence is található. Az ingatlanról készült képeket a Mansion Global cikkében lehet megnézni.

Gábor Zsazsa új, nagy vitákat kiváltó szobráról nemrég az RTL stábja kérdezte a járókelőket:


Nyitókép: Paul Harris / Getty Images

#Bulvár#ingatlan#palm springs#kalifornia#gábor zsazsa

Címlapról ajánljuk