Gazdaság

A budapesti vásárcsarnokok nyitva lesznek december 24-én

rtl.hurtl.hu

2023. december 18. 12:50

Dacolnak a bezárási lázzal.

A budapesti vásárcsarnokok december 18-ától minden nap nyitva lesznek, december 24-én is, általában 12:00 illetve 13:00 óráig, írja az Economx.

Földes Tamás, a Budapest Vásárcsarnokai Kft. ügyvezető igazgatója elmondta a portálnak: tizennégy kereskedelmi-szolgáltató egységben várják a vásárlókat, a hét kiemelt vásárcsarnokban, azaz a Nagycsarnokban, a Rákóczi téren, a Batthyány téren, a Fehérvári úton, a Bosnyák téren, a Kórház utcában, a Tétényi úti Üzletközpont piacán és üzleteiben a karácsonyi menük minden alapanyaga megvásárolható.

A Budapest Vásárcsarnokaihoz tartozó piacok december 25-én és 26-án zárva lesznek, a két ünnep között hétköznapi nyitvatartás lesz érvényben, december 30-án és december 31-én pedig a hétvégi rend szerint tartanak nyitva. Így december 31-én vasárnap is lehet vásárolni.

Mint arról beszámoltunk, december 24-én nem nyit ki a Lidl, a Penny Market, az IKEA, a JYSK, a XXXLutz, a Diego, az Obi, a Praktiker, a Rossman, a Mountex, a Libri, a Deichmann és a Spar legtöbb boltja (kivéve az Intersparokat és egyes bevásárlóközpontokban lévő Spar és City Spar szupermarketeket).

Nyitókép: A Fehérvári úti Vásárcsarnok Fotó: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltá

#Gazdaság#vásárcsarnok#piac#december 24#nyitva#nyitvatartás

Címlapról ajánljuk