Fókusz

Hatalmas meglepetés a Valami Amerika forgatásán: Brasch Bence sem jött rá, kit rejt a jelmez

Fehér IstvánFehér István

2024. április 27. 20:03

A színész és a stábtagok sem sejtették, hogy a Valami Amerika sorozat egyik forgatási napján Ember Márk öltötte magára a kék majom jelmezét. Márk a legnagyobb titokban érkezett az öltözőkocsikhoz egy olyan napon, amikor nem is kellett ott lennie. Azt mondta, hogy már az első forgatási naptól kereste a lehetőséget, hogy mikor bújhat a kék majom szőrébe. Most megmutatjuk, hogyan hajtotta végre a nagy tervét, és azt is, hogyan reagáltak színésztársai. 

A Valami Amerika filmek az elmúlt évtizedek legnagyobb mozis sikerei voltak, generációk nőttek fel rajtuk. Az ősz nagy durranása volt, amikor a három nagysikerű mozifilm után, sorozat formájában tért vissza a Valami Amerika, ami azóta is az RTL+ streaming felületen látható.

Az új történetben feltűnnek a jól ismert rosszfiúk és a filmek alapkarakterei is, valamint betekinthetünk egy tehetségkutató showműsor kulisszái mögé is. Ám a sorozat középpontjában egy testvértrió áll, akikről kiderül, hogy Alex gyerekei. Ember Márk alakítja a kisebbik fiút.

De hogyan jött a majomkodás?

Márk a Fókusznak úgy fogalmazott: „a kék majom szerintem nemcsak a Valami Amerika univerzumban fontos, hanem a magyar filmtörténet egy ikonikus alakja”.


A színész a legnagyobb titokban érkezett meg a forgatásra, és bújt bele a jelmezbe. A korábbi forgatási napokon egy kaszkadőr öltözött be kék majomnak, így joggal hitték azt az alkotók, hogy ezúttal is ő van a maszk mögött. Miután teljesen beöltözött, és elindult a forgatásra, Márk nem szólalt meg, nehogy felismerjék. Még Brasch Bence sem jött rá, kit rejt a jelmez, amikor szelfizett vele.

De mit szóltak a színésztársak és a stábtagok, amikor Ember Márk az Álarcos énekesből jól ismert mozdulatokkal vette le a maszkot? Kiderül a videóból.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#ember márk#Valami Amerika#brasch bence#forgatás#kék majom

Címlapról ajánljuk