Fókusz

Súlyos balesete óta még mindig nem épült fel Horváth Lajos Ottó, így alakul a püspök szerepe A mi kis falunkban

Fehér IstvánFehér István

2024. március 15. 19:10

Vajon mi lesz most A mi kis falunkban a püspök szerepével? Az őt alakító Horváth Lajos Ottó tavaly novemberben szenvedett súlyos balesetet a Nemzeti Színház egyik előadása közben, és még mindig tart a rehabilitációja. A sorozat kreátora, Kapitány Iván leszögezte, hogy biztosan nem írják őt ki A mi kis falunkból. Még ha a sérülés meg is nehezít bizonyos forgatásokat, helyzeteket, a stáb majd kreatívan alkalmazkodik ehhez. A szombati részben új akcióra készül a püspök, a pap és az orvosnő.

Horváth Lajos Ottó jókedvűen fotózkodott a kollégáival a sorozat szilveszteri részének tavaly novemberi forgatásán, egy héttel később pedig balesetet szenvedett Szász Júliával a Nemzeti Színház egyik előadása közben.

A rehabilitációja még mindig tart, a színpadi visszatérése sokáig várat magára, de vajon mi lesz a jövőben az általa alakított püspök szerepével? A sorozat kreátorával Kapitány Ivánnal már az Üvegtigris óta dolgoznak együtt különböző filmekben.

Mindenképp megvárjuk, hogy felgyógyuljon és utána természetesen számítunk rá, nem kívánjuk őt kiírni vagy eltávolítani a sorozatból. Lehetséges, ha amennyiben a sérülése maradandóbb vagy megnehezít bizonyos dolgokat, akkor ahogy a faluban lenni szokott, kihasználjuk az ebből adódó kreatív kihívásokat 

– szögezte le a sorozat kreátora.

#Fókusz#Videó#A mi kis falunk#Horváth Lajos Ottó#rtl#kapitány iván#püspök#baleset#nemzeti színház

Címlapról ajánljuk