Fókusz

Mi sül ki abból, ha összeeresztünk egy szabálykövető rendőrt és egy anarchista lányt? Hamarosan jön az új krimivígjáték, A renitens

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2024. február 13. 19:06

Egy harsány, szókimondó anyuka és egy végletekig szabálykövető rendőr. Ők ketten az RTL vadonatúj krimi-vígjátékának főszereplői. A francia formátum alapján készült A renitens című sorozat forgatását a Fókusz is végigkísérte, az elkövetkező hetekben többször is bepillanthatnak majd a kulisszák mögé. A renitens első két epizódját először az RTL+ előfizetői nézhetik meg február 23-tól.

 

Ha az alkotók szeretik, az már fél siker, most már csak az kell, hogy a nézők is így legyenek vele. Ezzel úgy tűnik nem lesz gond, az RTL vadonatúj bűnügyi vígjátékánál minden adott a sikerhez. 

Ez egy vígjáték elemekkel tűzdelt krimi, bármikor bekapcsolódhatunk, hiszen epizodikus történetek vannak. Ugyanakkor van évadon, évadokon átívelő szál, és ez a két főszereplőnek a kapcsolata, vagyis hát ki tudja hogy lesz-e kapcsolata 

– árulta el Móré Annamária a sorozat showrunnere.

A Renitens címszereplője egy háromgyerekes egyedülálló anya, aki 160-as IQ-ja ellenére takarítónőként dolgozik. Somos Renáta, azaz Reni egy véletlen folytán a kissé kényszeres, szabálykövető Dobler százados mellé kerül, aki nehezen tud mit kezdeni az anarchista lánnyal.

Renit Gáspár Kata, a rendőrszzadost pedig Makranczi Zalán alakítja. 

Hogy milyen kalandokba keverednek ők ketten, azt először az RTL+ előfizetői láthatják február 23-tól, míg a tévénézők március 3-tól követhetik a sorozatot.

#Fókusz#Videó#sorozat#A renitens#RTL+#krimi#vígjáték#gáspár kata#makranczi zalán#mikó istván#balsai móni

Címlapról ajánljuk