Fókusz

Majka és Dopeman, Fekete Pákó és Indián vagy éppen Bebe és Kozsó – ezek voltak a Sztárbox történelmének legendás meccsei

Kilyén TamásKilyén Tamás

2023. december 1. 18:37

2004-ben olyat láthattak a magyar tévénézők, amit korábban még soha: hazai hírességek komoly ütéseket vittek be egymásnak és zenészek, sportolók, színészek is a bokszringben rendezték nézeteltéréseiket. A Sztárbox történelme hosszú évekre nyúlik vissza, a Fókusz most felgöngyölítette a szálakat.

Bebe „A Fekete tűz” és Kozsó „A prérifarkas” összecsapása egy régóta húzódó vita végére tett pontot a két zenész között. Szerencsére ezt ország-világ előtt a bokszringben játszották le így láthattuk milyen az, amikor a szomorú szamuráj harcba száll.

Összecsapott több Való Világ szereplő is. És a lányok mezőnyében a legjobban várt meccsen Pandora lépett Anettka ellen a szorítóba. A harcos amazonok nem kímélték magukat sem, 3 meneten keresztül fáradhatatlan püfölték egymást. Végül Anettka emelhette magasba a bajnoki övet.

Majka és Dopeman, Fekete Pákó és Indián vagy éppen Bebe és Kozsó – ezek voltak a Sztárbox történelmének legendás meccsei
Majka és Dopeman is összecsapott.

Kitört az első magyar rapháború is

Majka és Dopeman heteken át üzengetett egymásnak és kijelentették: vérre menő csatára készülnek. Az egykori barátok ellenségek lettek és a végső leszámolásra a Sztárbox ringjét választották.

  • De ki nyerte a történelmi összecsapást?
  • Milyen legendás szócsata vezette fel az első mérkőzést 2005-ben?
  • Mit mondott Fekete Pákó meccse előtt, ami azóta szállóigévé vált?
  • Hogy edzett Ganxsta Zolee vagy éppen Rékasi Károly?

Kiderül a fenti videóból.

#Fókusz#Videó#Bulvár#Sztárbox#dopeman#majka#fekete pákó#indián#anettka#meccsek#boksz#történelem

Címlapról ajánljuk