Fókusz

Kovács Harmat előadta élete első saját dalát, Virág Timóteusnak kétszázan szurkoltak szülővárosában – ezek voltak a The Voice 2. élő show-jának legemlékezetesebb pillanatai

Hubai AntalHubai Antal

2023. november 6. 18:32

Virág Timóteus szülővárosában, Munkácson több százan szurkoltak a The Voice énekesének. Coacha, Curtis nagyon nehéz héten van túl, elveszítette egyik legjobb barátját. A rapper most próbálja kizárni a fájdalmat, és csak arra koncentrál, hogy megnyerjék a Voice-t Timóteussal. Istenes Bence szombaton meditált, sétált és befelé fordult az esti műsorvezetés előtt, ráadásul másnap minden erejére szüksége volt a Sztárbox meccs miatt. Kovács Harmat pedig óriási sikert aratott a Voice színpadán, új slágere már 90 ezer megtekintés közelében jár a Youtube-on.

Fantasztikus volt a hangulat a The Voice stúdiójában Budapesten, de még ennél is nagyobb volt az üdvrivalgás alig néhány száz kilométerre Ukrajnában, Munkácson, amikor Virág Timóteus színpadra lépett szombat este. Közel 200-an szurkoltak a szülővárosában az énekesnek, végre a háborúról szóló hírek mellett most egy örömteli esemény miatt gyűlhettek össze a helyiek.

Berki Artúr szombat este nemrég elhunyt nagyapja emlékére énekelte el Balázs Fecó ikonikus dalát. Azt azonban nem láthatták az élő show-ban, hogy Artúr gyászoló nagymamája, aki bár már bottal közlekedik, a dal végén mégis állva tapsolva köszönte meg unokájának a megható produkciót. 

Bár az est végén Artúr kiesett, a fiatal énekes azt mondta, nincs benne düh emiatt.

Úgy gondolom, hogy a mai produkcióm és a teljesítményem alapján talán nem kellett volna kiesnem most, de hát ez van, ízlések és pofonok. Nagyon szépen köszönöm azoknak az embereknek, akik szavaztak 

– tette hozzá.

A The Voice 2. élő show-jának legszebb és legizgalmasabb pillanatait megnézheti a fenti videóra kattintva.

#Fókusz#Videó#The Voice#élő show#rtl#berki artúr#kalocsa lilla anna#kovács harmat#manuel#virág timóteus

Címlapról ajánljuk