KERESÉS search-close

"Hubai Antal" szerzővel ellátott tartalmak

Hubai Antal

Hubai Antal által létrehozott tartalmak (100):

Bogi 2 éve költözött Párizsba, hogy valóra váltsa álmát – valóban erre vágyott?

Pálos Bogi 2 éve költözött ki végleg Párizsba, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát, egy saját bárt, ahol magyar képzőművészeknek és énekeseknek lehet kiállításuk, vagy koncertjük. De összeegyeztethető a bár üzemeltetésével járó élet Bogi jövőbeli terveivel?

Adrenalint kapott ajándékba 50. születésnapjára a Tankcsapda frontembere

820 kilométer per órás sebességgel repült el Lukács Laci a Duna felett, majd Biatorbágy térségében elkezdődött a manőverezés. A vadászrepülőgép pilótája nem kímélte a Tankcsapda frontemberét: az egyik átforgás olyan erővel hatott rájuk, hogy a Lacit rögzítő kamera ki is kapcsolt.

Rendőrök és gyámügyisek vitték el az anyukától a gyerekeket

Elhalasztja kislánya búcsúztatóját az anyuka, mert a Gyámügyi Hivatal elvette tőle a két fiú gyermekét. Elmentünk a faluba, ahol a szomszédok nincsenek jó véleménnyel az édesanyáról. A fiútestvéreket csak hétvégén látogathatja majd, így most egyedül maradt.
Dr. Hyross Virág ügyvédet kérdeztük arról, hogy a gyámhatóságnak milyen jogai vannak az édesanyával szemben.

Elvették a meghalt kislány testvéreit az anyától

Elvették két fiát attól az anyától, akinek kislánya meghalt, mikor hétfőn kigyulladt egy fabódé Budapesten. A gyerekek egyedül voltak a játszótéren, mikor bemásztak a zárt bódéba, hogy videót készítsenek arról, ahogy leég. 3 éve a családi házuk égett le, a nő azt mondta, a rendőrség szerint azt a tüzet a kisebbik fia okozta. A gyerekeket akkor még védelembe vette a gyámhivatal. Most ideiglenesen egy gyerekotthonba kerültek.

23 év után visszatért Budapestre a Backstreet Boys!

A Backstreet Boys volt a ’90-es évek legismertebb fiúbandája, 130 millió lemezt adtak el eddig. A magyar rajongóknak 23 évet kellett várniuk, hogy Nick, AJ, Brian, Kevin, és Howie, visszatérjen Budapestre.  A Fókusz stábja egyedüli Tv-stábként lehetett ott a koncerten!

Történelmi jelentőségű felvétel: így hagyták el az utolsó szovjet katonák hazánkat!

Országos tévében először mutatjuk meg azt a pillanatot, amikor az utolsó szovjet katonák elhagyják magyarországi főhadiszállásukat. Zámbó László trabantjával települt le a főhadiszállással szemben, hogy rögzíteni tudja, amire egy ország évtizedekig várt.

Tamáska Gabi egészen a Kanári-szigetekig utazott új videoklipje kedvéért!

A 2018-as X-Faktor női győztese, Tamáska Gabi Fluor Tomival és Lotfi Begivel közösen készítette el legújabb dalát. Részletek a videóban! A werkfotókat megnézheted: ITT!

Három nap a pápa kíséretében

Az RTL riportere három napot töltött a Pápával, vasárnap még a repülőúton is vele utazott. A szombati Fókusz Pluszban még azt mesélte, hogy 83 éves kora ellenére elképesztően energikus a katolikus egyházfő, és olyan tempót diktál, amit még az újságírók és a tévéstábok is nehezen bírtak. A végére viszont láthatóan nagyon elfáradt, sőt többen azt találgatták, hogy talán beteg is lehet.

A korrupcióról beszélt a pápa

A politikusok nem terjeszthetnek gyűlöletet és félelmet, csak reményt - ezt mondta három napos romániai látogatásáról hazafele tartó repülőútján a katolikus egyházfő. Magyarországról először és egyedüliként az RTL Klub stábja Ferenc pápa gépén utazhatott. Az egyházfő az újságírók kérdéseire válaszolva Erdély szépségéről is beszélt.

Ezeket a dolgokat biztos nem tudtad Ferenc pápáról!

Ferenc pápát hívták már a meglepetések pápájának vagy szent celebnek is. Jelenléte, viselkedése egy merőben új irányt adott az egyháznak, amit a legtöbben örömmel fogadtak ám azért vannak olyanok, akik szerint talán néha túl laza a katolikus egyházfő. Gondolták volna, hogy például az egyik legjobb barátja egy magyar származású nő?

Tapssal és könnyekkel fogadta a tömeg Ferenc pápát Csíksomlyón!

Hatalmas tömeg várta Ferenc pápát Csíksomlyón, ahova egy átalakított, modern pápamobillal érkezett. Azért pedig, hogy egyedi rendszámmal közlekedhessen, sürgősségi rendelettel módosították a közlekedési törvényt is.

Az időjárás miatt változott meg Ferenc pápa programja, kollégánk a helyszínről jelentkezik

Az egyházfő eredetileg helikopterrel érkezett volna a helyszínre, ám az időjárás miatt Bukarestből Marosvásárhelyre repült, onnan pedig egy – direkt az ő kedvéért átalakított – modern pápamobillal vitték Csíksomlyóra. Hubai Antal a helyszínről jelentkezik!

Ferenc pápa hatalmas mosollyal fogadta az RTL Klub ajándékát

Pénteken kora reggel indult el az RTL stábja, hogy felszállhasson a pápai repülőjáratra és együtt utazzanak az apostoli látogatás első állomására: Bukarestbe. A bukaresti járat 8 óra 10 perckor szállt fel és az újságírók a repülőgépen találkozhattak a pápával. Ferenc pápa hatalmas mosollyal fogadta az RTL Klub ajándékát. Bukarestbe helyi idő szerint 11 óra után kicsivel érkeztek meg, ahol a pápa olaszul tartotta meg beszédét több száz ember előtt. Hogy hogyan folytatódik a különleges utazás, megtudhatják a szombati Fókusz Pluszból.

 Pápalátogatás: az RTL riportere a pápai gépen adta át az ajándékokat

Átadta a Fókusz riportere Ferenc pápának az RTL ajándékát: a magyar fociválogatott által dedikált mezt és egy rajzot, amit Nógrád megyei, nehéz körülmények között élő gyerekek készítettek. Az ajándékozás a pápai gépen történt úton Bukarest felé. A katolikus egyházfő megkezdte háromnapos romániai látogatását. Szombaton utazik Csíksomlyóra, ahol misét pontifikál.

Így készültek Ferenc pápa ajándékai - kulisszatitkok

Nagyon sokan találgatnak, hogy vajon mi kerül a dobozba, mióta kiderült, hogy az RTL Klub csapata ajándékot ad a pápának. Az egyik meglepetés az egyházfő hobbijához kapcsolódik, a másik pedig a fő küldetéséhez.

Vajon milyen ajándékot kap Ferenc pápa?

Különleges megtiszteltetésben részesült a RTL Klub stábja, ugyanis Ferenc pápával forgathat a péntektől kezdődő romániai körútján. Magyar forgatócsoport korábban még soha nem járt a pápai repülőjáraton, és nem kísérte végig a katolikus egyházfőt a delegáció tagjaként. A csapat természetesen Csíksomlyóra is követi Ferencet, a személyes találkozóra pedig két meglepetéssel készülnek neki.

Top 5 - A kaucsukbaba megrázó produkciója

Vigyázz Rubint Réka, mert itt az utódod! – Nagy Zsuzsanna a rugalmas tévétornászok királynője, csak egy kicsit eltévedt. Egészen az X-Faktor stúdiójába, ahol először megnevettette, majd pedig sokkolta a mentorokat gimnasztikai bravúrjaival.

A Top 10-be nem fértek be, de örökre az emlékezetünkbe égtek

Napokig vetíthetnénk azokat a megdöbbentő és sokkoló produkciókat, amelyeken jókat nevettünk a 8 X-Faktor és a 4 Csillag Születik évadban valamint a Hungary’s Got Talentben. 

Top 6 - Anastacia személyi asszisztensének mondta magát, csak épp az énekesnő nem tudott róla

Elsőre még a mentorok is elhitték azt az elképesztő történetet, amit Ács Norbert előadott 2 éve az X-Faktor válogatásán. Bár a világsztár énekesnő sosem hallott róla, a srác azt állította, hogy ő Anastacia asszisztense. Norbert pechjére Anastacia éppen a Final Four kézilabda bajnokok ligája miatt Budapestre jött, így szembesítettük őt Norbi történetével.

Top 7 - A Párduc lányok, akiket ha akarnánk se tudnánk elfelejteni

Hogy a Párduclányok név honnan ered, az a mai napig nem derült ki. Az tény, hogy párban léptek színpadra, és mindketten nők, de inkább vinnyogó macskák néven kellett volna benevezniük 2013-as X-faktorba. A Párduclányoknak ráadásul nem ez volt az első fellépése az X-Faktorban, 2011-ben szántották fel először a színpadot. Akkor Ibolya énekelt, lánya, Margaréta pedig táncolt. Az sem volt jobb.

Top 2 -  Az anyuka, aki éneklés nélkül is az X-Faktor sztárja lett!

Az ezüstérmet ezen a héten nem egy meghökkentő énekteljesítmény, hanem egy hozzátartozó produkciója kapta meg. Alexandra a színpadon ekkor még nem is sejtette, hogy nem ő, hanem édesanyja lesz az X-Faktor egyik sztárja 2016-ban. Az anyuka, aki akkor sem szerette volna, ha eláruljuk a nevét, összekeverte Istenes Bencét Puskás Petivel, a műsorvezető pedig végigvitte ezt a fonalat.

Top 3 -

Ne énekelj, táncolj, a port jobban bírom! – szól a mondás. Úgy tűnik, Éva Urbin is érezte, hogy jobb, ha nem kornyikál annyit – de hát az X-Faktor mégis csak egy énekverseny. Most mondhatnánk, hogy Malek Miklós belefojtotta a szót, csakhogy pont ez volt a legnagyobb gond: hol voltak a szavak?

Top 9 - Az X-Faktor történetének legédesebb, egyben leghamisabb párja

8 évvel ezelőtt a magyar X-Faktor történetének legszerelmesebb párja érkezett a szÍnpadra. Szokták mondani, hogy a szerelem mindent legyőz. Vajon a hamis hangokat is?

Top 10 - Egy csodabogár, aki bebizonyította, hogy a hangnál fontosabb lehet a karizma!

9 év után csak a Toplista kedvéért Király L. Norbi visszatért abba a stúdióba, ahol minden kezdődött. Túl van többszáz teltházas fellépésen, egy ország szurkolt neki hónapokon keresztül, titkár helyett most éppen sofőr, született egy gyereke, de vajon 9 év után változott a hangja?

Top 1 - Plazma, aki sosem hallott káromkodás cunamival hívta fel a figyelmet a tehetségére

Voltak, aki nevettek, mások felháborodtak, megbotránkoztak. a szemöldöküket huzogatták vagy tátva maradt a szájuk. A legnehezebb dolga viszont tuti a Csillag Születik hangmérnökének volt, akinek rengetegszer kellett kisípolnia a szabadszájú rapper, Németh Zoltán azaz Plazma produkcióját 2012-ben.

Top 8 - Gyuricza Éva aranyköpése

Gyuricza Éva marketing asszisztens valószínűleg egészen máshogy képzelte X-Faktoros szereplését.  Ezüst ruhájában azonban csak egy aranyköpésre futotta.

Top 4 - Hörcher László, a minden műsorban feltűnő botrányhős

Mindegy, hogy a műsort X-Faktornak, Hungary’s Got Talentnek, Csillag Születiknek ívják,  Hörcher László - vagy ahogy saját magát hívja:  a géppuskalábú celeb mindig feltűnik a válogatókon.

A hülyeségnek tényleg nincs határa!

Kambodzsától Chiléig, Norvégiától Dél-Afrikáig a világon nehéz lenne olyan országot találni, ahol nem rendeztek tévés tehetségkutató versenyt. Nagy az isten állatkertje, de hogy ennyire? A hülyeségnek és a meghökkentő baromságoknak nincs határa.

Ezek voltak a tehetségkutatók legmegdöbbentőbb válogatásai!

A Toplista csapata szerdai adásában feleleveníti a kappanhangú kalandorokat, messziről jött hantásokat és a hivatásos botránykeltőket is, akik hiába próbálták meggyőzni a zsűritagokat arról, hogy helyük van az élő show-kban!

Sok tehetséggel találkoztunk, de ma este nem őket rangsoroltuk!

Lehet X-Faktor, Csillag Születik vagy Hungary’s Got Talent, minden egyes válogatás alkalmával több ezer önjelölt énekes várakozott a sorára az RTL Klub székháza előtt. Sokan tényleg tehetségesek voltak, ma este azonban nem őket rangsoroltuk. Bár a tehetségek produkciót is milliók nézik meg, a meghökkentő, sokkoló önégetések pillanatok alatt az internet sztárjai lesznek.

Patkányokkal szelfizés az új divat?

Egyre többen tesznek közzé közösségi oldalukon olyan képet, ahol egy patkánnyal pózolnak. A Fókusz stábja 3 hete készített riportot utoljára a budapesti rágcsálókról. Akkor megszólalt több lakó is, valamint annak a cégnek a vezetője, amely 47 évig végezte a fővárosban az irtást egészen tavalyig. 2018-ban úgy saccolták, hogy 20 ezer patkány él Budapesten, jelenleg viszont már néhány százezerre tehető a számuk.

Mihez kezd A mi kis falunk Gyurija egy rally autó volánjánál?

A mi kis falunk Gyurija imádja az autókat és a száguldozást, ezért megnéztük az őt alakító Lengyel Tamást, hogy áll ő a vezetéssel. Egy homokbányában, mesterséges rally körülmények között próbálhatta ki, milyen lehet a Dakar homokbuckáin száguldani.

 Munka közben vesztette el a lábát a magyar sportbíró!

Attila hét éve szolgált sportbíróként a Hungaroringen, amikor egy német túraautó nem tudott megállni és nekicsúszott. A baleset utána fél lábát amputálni kellett! A Fókusz stábja ott volt a férfival akkor is, amikor tíz hónap után ismét munkába állt a Hungaroringen.

A sarkköri sporttörténelem egyik utolsó kihívására készül Rakonczay Gábor!

Rakonczay Gábor egyedül, külső segítség nélkül, csak a szánját húzva, benne 115 napra, azaz közel négy hónapra elegendő élelemmel akarja átgyalogolni 2019 őszétől az egész Antarktiszt, azaz a világ hetedik kontinensét. 2850 kilométer vár majd rá, egyes részeken mínusz 25-30 fokban.

Jól menő vállalkozást és nyugodt életet hagytak hátra Ausztráliáért

Jól menő vállalkozás, szép ház, nyugodt élet. Ez már csak a múlt. A kiköltözés ötlete másfél-két éve jutott eszébe Krisztinának és Zoltánnak. A végső elhatározás viszont egy éve született meg. 12 hónap alatt mindent megterveztek, eladtak és úgy döntöttek, hogy a csendes kis faluból a Föld másik oldalán, egy 2 milliós nagyvárosba, Brisbane-be mennek.

Jöhet a visszavágó: Sárközi Ákos már nagyon készül a trónfosztásra!

A Konyhafőnök VIP trófeáját karácsony előtt néhány nappal Király Peti emelhette a magasba. Az Éjjel Nappal Budapest szereplője tízmillió forintot is nyert. Győzelme Rácz Jenő Michelin-csillagos séf győzelmét is jelentette. Két hét múlva kezdődik a visszavágó. Sárközi Ákos szintén Michelin-csillagos séf most civilekkel készül a trónfosztásra.

A sikereik csúcsán hagyták abba, most újra összeáll a Jazz+Az!

Három szexi, fiatal lány, a még gyerekképű Geszti Péter és a bongyori hajú zeneszerző-szaxofonos, Dés László. Ez volt a 90-es évek végén a Jazz+Az nevű zenekar, amelytől 4-5 olyan sláger született, amelyet még ma is játszanak a rádiók. Bár rendkívül népszerűek voltak és rengeteget szerepeltek a sajtóban, a csapat mindössze két évig koncertezett és 2000-ben feloszlottak. Most úgy döntöttek, hogy a Fókuszban tesznek egy fontos bejelentést.

 Kiengedhetik az előzetes letartóztatásból az eltűnt villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozót

Kiborultak a két eltűnt villanyszerelő családtagjai, miután ma délelőtt úgy döntött a Győri járásbíróság, hogy megszünteti az előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolt É. Imre letartóztatását és nyomkövetővel ellátva bűnügyi felügyelet alá, azaz házi őrizetbe helyezik. Mácsik Zoltánt 1 éve, Orlik Vilmost pedig már 4 éve nem találják.   

Rozoga Wartburgból ötcsillagos, jakuzzis kabriót varázsoltak!

Egy különleges, nem hétköznapi autó gurul be tréleren a Vasúttörténeti Parkba. Bár elsőre úgy tűnik, hogy ez egy kabrióvá átalakított Wartburg, ahogy egyre közelebb jön, kiderül, hogy itt sokkal többről van szó. Az ülések helyét egy négyszemélyes jakuzzi vette át, a motortérben van a kézifék és a kormány, a csomagtartóban pedig a pótkerék helyett egy kinyitható grillsütő, tálaló és hűtőláda kapott helyet. Közel fél évig bütykölték a járművet, ami végül november elején készült el. Ekkor azonban már túl hideg volt, így Péter most tavaszig várt a bemutatására. Még több furcsa járgányért kattints IDE, és IDE!

Mi lesz a vége a Brexit szappanoperának?

Mémek, humoros videók százai születnek és születtek már a Brexitről, azaz a britek kilépésről az Európai Unióból, miközben egyáltalán nem haladnak a megegyezéssel. Jövő pénteken pedig lejár a határidő, amit egyszer már elhalasztottak, és most újra szeretnének.

A világ egyik legveszélyesebb sportja: hogyan kezdi el valaki a kötél nélküli sziklamászást?

A kötél nélküli mászás a sziklamászás egyik legkülönlegesebb és egyben legveszélyesebb fajtája. Hihetetlen koncentráció, higgadtság és erőnlét kell hozzá. Ennek ellenére elég egy rossz mozdulat és halálos zuhanás lesz a vége. A free solo, azaz a kötél nélküli szabadmászásba már rengeteg ismert hegymászó halt bele. A sportra legújabban Alex Honnold és az ő elképesztő teljesítményéről készült, Oscar-díjas dokumentumfilm  miatt került reflektorfénybe. De kik űzik nálunk ezt a sportot és egyáltalán hogyan kezdi el valaki?

A robotpilóta szoftverproblémája okozhatta a tragédiát?

A vasárnap földbe csapódott utasszállító tragédiája után az Egyesült Államok kivételével mindenhol letiltották azokat a repülőgéptípusokat, amelyek mindössze két éve repülnek és 5 hónap alatt kettő is lezuhant közülük. A két balesetben több mint 340-en haltak meg. Egész Európán még átrepülni is tilos ilyen gépeknek. A kedd esti bejelentés után több járatnak vissza is kellett fordulnia emiatt.

Harminc év alatt 4 repülője zuhant le az etióp légitársaságnak

A Fókusz megtalálta annak a férfinak a feleségét, aki az etióp légitárasaság elrabolt gépével zuhant le huszonhárom éve. Az asszonyt a vasárnapi etióp repülőgépszerencsétlenség mélyen megrendítette. Hiszen ugyanannak a társaságnak a gépéről van szó. 
Valéria, ide kattintva többet mesél a repülőgép-szerencsétlenség részleteiről.

Egy nap különbséggel született a 6 kistigris

Kis tigrisek morognak halkan, de ijesztően a nap felvételén. A dél-kínai tigriskölykök egy nap különbséggel születtek január elején Közép-Kínában. A két anyától származó három hím és három nőstény nagymacskát azóta a gondozók nevelik.

A maláj gép rejtélye


szerző:
2019.03.08. 19:55
A maláj gép rejtélye

Éppen 5 éve, hogy az Indiai-óceán felett eltűnt egy maláj gép. A kapitány szándékosan vitte halálba utasait? Vagy valaki eltérítette a gépet? A repülés történetének még mindig ez az egyik legnagyobb rejtélye.

Edina, aki a világ végén új életre lelt

Kozma Edina több mint 14 ezer kilométerre Budapesttől, Dél-Chilében, Punta Arenasban kezdett új életet. Eredetileg csak két hónapra érkezett a városba, egy trombózis miatt végül ott ragadt. Azóta megtalálta párját, Carlost, akivel most házat akarnak építeni. Edina médium, 25 éve tart terápiákat, meditációs órákat és folyamatosan fejleszti az elméjét. Azt mondja, Chile sem egy gazdag ország, mégis mindenhonnan a nyugalom és a harmónia árad.

Díjat kapott az Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly

Díjat kapott az RTL Klubon futó Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly Portugáliában. A rendező az „X - A rendszerből törölve” című filmjének forgatókönyvéért vehette át a díjat a Fantasporto nemzetközi filmfesztiválon. A thriller főszereplője, csakúgy, mint az RTL Klub új sorozatában, Balsai Móni.

Meghalt a Prodigy énekese


szerző:
2019.03.04. 19:18
Meghalt a Prodigy énekese

Meghalt a Prodigy énekese, Keith Flint. Elsőként a brit napilap, a The Sun jelentette be a hírt, miután az essexi rendőrség holtan találta meg a 49 éves énekest hétfő reggel az otthonában. Később zenésztársa, Liam Howlett megerősítette a hírt a zenekar Instagramján és elárulta, hogy Keith saját maga vetett végett az életének a hétvégén.

Tinédzserek mentették meg a síliftről lógó gyereket

Rendkívüli hőstettet hajtott végre öt, 13-14 év közötti fiú egy észak-vancouveri sípályán. Az arra járó fiatalok észrevették, hogy egy 8 éves kisfiú kicsúszott az ülőliftből. A srácok gyorsan feltalálták magukat, szereztek egy hálót és egy szivacsot. Ezt kifeszítve tompították a kisfiú esését, aki így hat métert zuhanva sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Lady Gaga és Bradley Cooper összejöttek?

A rajongók szerint továbbra is gyanús, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper összejöttek egymással. Bár az énekesnő néhány napja az egyik amerikai talkshowban cáfolta a pletykákat, most viszont egy újabb kép került elő, amelyen Bradley Cooper szája szélén egy rúzsfolt található, amelynek színe megegyezik a mellette álló énekesnő ajkán látható rúzséval.

Trump és Kim Dzsongun találkozó - lesz-e nukleáris leszerelés?

Sok szakértő és politikus szerint a tavalyi találkozón Kim Dzsongun részben átverte az amerikaiakat, ugyanis, bár az atomfegyverek fejlesztése leállt, leszerelni nem akarják őket. Van, aki úgy gondolja most is csak az időhúzás a cél, egymás körbeudvarlása és dicsérgetése. Mindkét vezető számára ez rendkívül előnyös politikai szempontból.

Filmet forgattak Bud Spencer életéről

Olimpikon, politikus, pilóta, feltaláló, sőt még gyerekruhákat is tervezett. A filmekben mindenkit laposra vert, közben az életben békenagykövetként is dolgozott. Bud Spencerről van szó, akinek a nagyobbik lánya most az édesapjáról szóló dokumentumfilm bemutatójára érkezett Budapestre és interjút adott a Fókusznak.   

Akciófilmbe illő jelenet: lelőttek egy szökött rabot Budapest nyílt utcáján

Amerikai akciófilmbe illő jelenetnek lehettek sokan szemtanúi Budapest utcáin: üldözés, rendőrségi lezárások, lövöldözés. A Fővárosi Törvényszékről elszökött rab, Sz. Károly menekülésének és elfogásának videóit a Fókusz stábja Németh Zsolt kriminológussal elemezte ki.

Szokatlan módon tiltakoztak a tejtermelők és állattartók

Szokatlan módját választották a szardíniai tejtermelők és állattartók a tiltakozásnak. Több ezer litert öntöttek ki a fehér italból az egyik autópályára, hogy felhívják a figyelmet; 1970 óta nem volt ilyen alacsony a tej ára Olaszországban.

Tradicionális lisztcsata spanyol módra

A spanyol Xinzo de Limia városában tartották meg a tradicionális lisztcsatát, amelyen fél tonna fehér port szórtak egymás fejére a fesztiválozók.

Lebukott az olasz álorvos!


szerző:
2019.02.06. 19:30
Lebukott az olasz álorvos!

A szélhámos férfi megpróbált Magyarországra szökni miután kiderült, hogy csak nyolc általánosa van és nem plasztikai sebész. Decemberben egy mellműtét miatt bukott le.

Boxgála: minden, amit a tegnapi összefoglalóban nem láthattak!

Két szereplőt a mentő vitt el, ÉNB Bécy négyszer padlót fogott, VV Zsuzsu pedig mint egy kislány, úgy menekült sírós arccal minden egyes komolyabb ütés után a sarokba. Minden idők egyik legizgalmasabb és legdrámaibb reality boxgáláját tartották meg a hétvégén a ValóVilág 9 és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői között. A Fókusz végig ott volt a kulisszák mögött, megmutatjuk azokat a pillanatokat, amelyeket nem láthattak a ValóVilág összefoglalójában.

ÉNB vs. ValóVilág boxgála: ott voltunk a mérlegelésen!

A Fókusz meghívást kapott a Villába, ahol egy zártkörű sajtótájékoztatón és mérlegelésen kiderült, ki hány kilót nyom és mit üzen ellenfelének a szombati Éjjel-Nappal Budapest és ValóVilág boxgála előtt.  

ÉNB vs. VV9 - Ütős hétvége várható!

Ütős hétvégére készülnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és a Való Világban még talpon maradt játékosok. Az ökölvívás amatőr és profi követői számára is tartogatnak meglepetést. A villalakók edzéseit már napok óta követjük, most megmutatjuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest boxolóival hogyan edz Joe.

Exkluzív: Arnold Schwarzenegger így emlékezett meg kameránk előtt Andy Vajnáról!

Csak a Fókusznak adott interjút Arnold Schwarzenegger, miután ma délután megérkezett Budapestre. A Terminátor filmek sztárja búcsúbeszédet tart majd a szertartáson, a Fókusznak azonban már ma este egy hosszú monológban méltatta barátja érdemeit.

Dakar: megmutatjuk, hogy néz ki a futam a háttérben!

Dakar-rali: a világon nagyjából egymilliárd ember kíváncsi arra, hogyan is néz ki a futam a háttérben?! A Fókusz stábja megmutatja, hogy mi van a kulisszák mögött!

Az indulástól a célig az Antarktiszon Rakonczay Gáborral

A fagyási sérülések mellett az egyik lábkörmét saját magának kellett eltávolítani, és volt, hogy repülőgépből dobtak élelmiszer utánpótlást utánuk. Rakonczay Gábor és brit, lengyel illetve norvég társa magyar idő szerint hétfőn késő délután adásunkkal egy időben érte el a Déli-sarkpontot. 950 kilométert gyalogoltak, mínusz 20-30 fokban, vakító fehérségben a semmi közepén. Rakonczay Gábor az első magyar, aki a magyar Déli-sark Expedícióval 44 nap és 4 óra alatt eljutott a Föld legdélibb pontjáig.

Évente 40 ezer segélykérés érkezik az Ökumenikusokhoz

Irma néni évtizedeken keresztül bábaként segített az édesanyáknak. Azt mondja, most rászorulóként ő kapja vissza azt a szeretetet, amelyet ő adott annak idején az anyukáknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet egy halom fával ajándékozta meg az asszonyt, az akcióban Nagy Ervin kislányával, Lolával segédkezett.

Soha nem nyert még rap banda az X-Faktor történetében

A világ 60 országában 14 év alatt 190 győztese született az X-Faktor évadjainak. Szombat estig azonban egyetlen fináléban sem emelhette magasba a kezét egy rap csapat. Az USNK győzelme nemcsak emiatt műsortörténeti esemény. Magyarországon korábban nem fordult elő, hogy az X-Faktorban végül egy mentor két produkciója között dőljön el a győzelem. A srácok közül Nimródot annyira sokkolta a győzelem, hogy Kund vállára borult interjú közben.    

Így örültek az USNK családtagjai és barátai a győzelem pillanatában!

Hatalmas volt az öröm, amikor az USNK megnyerte a 2018-as X-Faktort! A Fókusz végig ott volt a tehetségkutató fináléjának kulisszái mögött!

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába: Tamáska Gabriella, az USNK és a Stolen Beat.

Hogyan látták a mentorok a 2018-as X-Faktort?

Volt mikrofondobálás, rengeteg sértődés és sírás, öröm, kiborulások, egymással hadakozó mentorok és hétről hétre egyre kevesebb szék az X-Faktor élő showműsorainak színpadán. Szombat este végett ér a 2018-as évad, a Fókusz pedig leült a mentorokkal, hogy kiértékeljék az elmúlt három hónapot.

Gáspár Laci vesztette el a szombat esti nagy csatát

Ismét zengett a vitáktól az X-Faktor stúdiója szombat este. Gáspár Laci először ByeAlex-szel, majd végül az összes mentortársával összeszólalkozott. Eközben egyik énekesnője hangszálgyulladással küzdött, másik pedig rendkívül hamisan énekelte el egyéni produkciója, így a szombat esti csatát végül Gáspár Laci vesztette el.

Holtponton van Rakonczay Gábor?

A szokatlanul sok hó lassítja Rakonczay Gábort és csapatát, ezért valószínűleg a tervezettnél néhány nappal később, január első hetének a végén érkeznek majd meg a Déli sarkpontra. Így Gáborék szenteste is a szél és a fagyos hideg ellen küzdenek majd gyaloglás közben. Ha arra kíváncsiak, hoyg hogyan élte meg a Fókusz riportere az Antarktiszon töltött időt, akkor nézzék meg extra videóinkat ITT, ITT és ITT!

Duett-partnerek az X-Faktorban


szerző:
2018.12.07. 17:54
Duett-partnerek az X-Faktorban

Lerántottuk a leplet az idei duett-partnerekről, azaz megmutatjuk, Gabi, Timi, a Stolen Beat és USNK kit választott magának, kivel szerettek volna énekelni az X-Faktor színpadán? Hosszabb interjúk itt: Tamáska Gabival, a Stolen Beattel, a USNK-val, Arany Timivel.

Nem várt nehézség lassítja a magyar Déli-sark Expedíciót!

Évek óta nem látott mennyiségű porhanyós hó lassítja a Magyar Déli-sark Expedíció tagjait az Antarktiszon. Rakonczay Gáborék már 218 kilométeren is túl vannak a 980-ból, a szánt viszont rendkívül nehéz húzni, mivel elsüllyed a hóban és tolja maga előtt egyre nagyobb kupacban. A csapat ennek ellenére tegnap is 20 kilométert jutott előre, miközben 200 méter emelkedtek is.

Mínusz 18 fokos „nyárral” várta az Antarktisz Rakonczay Gábort és csapatát

Tegnap este már láthatták a Fókuszban, ahogyan felszállt az orosz katonai repülőgéppel Chiléből, az Antarktiszra tartó csapat. Rakonczay Gábor most körülbelül 130 kilométernél jár, és már több, mint egy hete gyalogol. Stábunk már hazatért, és most megmutatják, hogyan éltek egy hétig a világ legdrágább kempingjében a semmi közepén és tényleg a világ végén. Riporterünk exkluzív útibeszámolóit megnézheti ITT és ITT.

Kitűztük a Fókusz zászlaját a hetedik kontinensre is

A világ ötödik legnagyobb kontinense, állandó lakosa viszont egy sincs. Másfél akkora, mint Európa, a hőmérséklet viszont soha nem emelkedik 0 fok fölé. A Fókusz történetének egyik legkülönlegesebb útinaplója következik, a világ egyik legtávolabbi pontjáról, az örök fagy birodalmából.
Az odavezető útról még többet megtudhat riporterünktől, ha ide kattint.

Hamarosan indulhat az 50 napos túra a jéghidegben

Ha minden jól megy és enyhül az antarktiszi vihar, Rakonczay Gábor és csapata hamarosan odaérhetnek az expedíció első pontjához. Aztán még egy rövid repülés és majd onnan indul az ötven napos gyalogtúra.

Elkezdődött a magyar Déli-sark expedíció!

50 napig gyalogol majd az Antarktiszon Rakonczay Gábor. A Fókusz riportere egy darabon elkíséri. Hubai Antal ezúttal Chiléből jelentkezett, ahova már megérkezett a csapat. Azt is megmutatjuk, hogy készültek még itthon az extrém hidegre!

Bejelentés: ilyen még nem volt az X-Faktor történetében!

A Fókusz kamerája előtt tudták meg a rossz hírt az X-Faktor versenyzői. Hogy, mi volt az és hogyan reagáltak az énekesek? Kiderül a riportból!

Öröm és csalódottság az X-Faktor Mentorházában

Mennyit árt vagy épp mennyit segít az izgalom a versenyzőknek? Komoly döntések és nehéz választások után megvannak a csapatok és irány az élő show! Mi számít majd igazán?

Kiss Ramóna körbevezetett minket a mentorházban

A villa a legnagyobb rajongóknak már ismerős lehet, mivel 2012-ben már járt itt az X-Faktor. Ma este a lányokért és a 25 év felettiekért izgulhatunk, számukra dől el, hogy kik jutnak majd be az élő showba.

RallyLegend: lánykérés is volt a világ egyik legkülönlegesebb versenyén

Majdnem egy tucatnyi magyar csapat is nekivágott a különleges futamnak a világ egyik legkisebb államában, San Marinóban. Hogy, hogyan kerültek magyar rendőrök a versenyzők közé és vajon igennel végződött-e a különleges lánykérés a célban? Kiderül a riportból!

1000 kilométer gyaloglás az Antarktiszon - Rakonczay Gábor embert próbáló expedícója

Rakonczay Gábor 4 éve kezdte el az ultrafutást, miután átevezte világrekorderként egyedül az Atlanti-óceánt. Néhány hete az Állatkertben egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy november közepén elindul az Antarktiszra, hogy a kontinens szélétől közel 1000 kilométert gyalogolva elérje a Déli-sarkpontot. Ezzel ő lehet az első magyar, aki ekkora túrát teljesít. Az expedíció médiatámogatója az RTL Klub.

Az utolsó válogatáson leesett az X-Faktor mentorainak az álla

Véget ért az X-Faktor válogatása, de az utolsó adás is tartogatott még rendkívül meglepő produkciókat. Például a kecskeméti Dynamic Duónak és az erdélyi USNK csapata produkciója láttán leesett a mentorok álla.

X-Faktor: beszólnak, magyarázkodnak, és nem hagyják magukat

Az X-Faktor magyar történetében számos balhé volt már a mentorok és a versenyzők között. Idén már volt mikrofondobálás, sértődés, hiszti, biztos, hogy nagyon nehéz lehet a versenyzőknek, de azért a mentorok is keményen megedződnek.

Meglátogattuk az X-Faktor felfedezettjeit

Taka, az egykor Tokióban élő orvos rezidens még meg sem mondta szigorú természetű édesapjának, hogy benevezett az X-Faktorba, míg Arany Tímea édesanyjával nyaralás közben egy óceánjáró hajón is már bizonyította tehetségét.

Az új X-Faktor széria egyik felfedezettje

Múlt héten rekordnézettséget hozott az X-Faktor első válogatója. Mutatjuk közelebbről az itt felfedezett egyik tehetséget, aki közönség előtt az X-Faktorig csak a kapa kupán énekelt.

A bankban is az éneklésről faggatják Zdroba Patrikot

Az X-Faktor első válogatója óta megszólítják az utcán, és munkahelyén, a bankban is az éneklésről Zdroba Patrikot. De, hol volt eddig a tehetséges fiatal, miért csak most jelentkezett az X-Faktorba? Kiderül a videóból!

Megmutatjuk a szombati X-Faktor legizgalmasabb történeteit

Mutatjuk a szombati X-Faktor válogató leghihetetlenebb pillanatait. A színpadon zokogó Dóra tiszafüredi otthonában is énekelt nekünk. A mentorok által szétszakított testvérpár továbbjutó tagját, Ervint pedig munka közben leptük meg egy budapesti étteremben.

Látnod kell: Oláh Gergő így verte át az X-Faktor zsűritagjait

A Fókusz Plusz úgy döntött, hogy idén megvicceli az X-Faktor ítészeit: felkérték Oláh Gergőt, hogy ismét szálljon versenybe a válogatáson, előtte viszont profi sminkes és maszkmester változtatta el az énekes külsejét.

Különleges bejelentés a Fókuszban!

Egy különleges együttműködés kezdődik az X-Faktor Magyarország és a Viber között. A rajongók exkluzív X-Faktoros matricákat tölthetnek le a mentorokról, a műsorról, és lesz egy külön magyar X-Faktor csatorna is, amelyhez lehet csatlakozni.

Türkmenisztán: a világ legfurcsább országa

Egy ország, amelynek a középen a sivatagban egy kráterben már 47 éve megállás nélkül lángol a tűz, ahol szinte minden épület és autó hófehér, és ahol az elnök a legnagyobb sztár. Ez Türkmenisztán, egy zárt világ, ahova vízumot is csak hónapok alatt, rendkívül nehezen lehet szerezni.

Jéghideg vállalkozás: meghódítja az Antarktiszt

Átevezte kétszer is az Atlanti-óceánt, aztán egyedül át is vitorlázta. Rakonczay Gábor most arra készül, hogy első magyarként gyalogosan meghódítja az Antarktiszt! Lefagyhat füle, lába és nagyon sokat kell mennie kitartóan, monoton ütemben, környezetben… Még tovább mesél itt kalandjairól.

Bármit kérdezhettek a rajongók A mi kis falunk sztárjaitól

Az elképesztően népszerű sorozat kedvencei személyesen meséltek kalandjaikról a rajongóknak, akik a Színházak Éjszakáján megtöltötték a Karinthy Színházat. Többek között az is kiderült, hogy volt, amikor egy hatalmas medve majdnem felmászott a fára A mi kis falunk forgatásán!

A mi kis medvénk - 350 kilós mackóval forgatott A mi kis falunk stábja

A mi kis falunk című sorozat egyik epizódjában kapott szerepet egy betanított ragadozó, aki már számos mozifilmben is feltűnt ezelőtt.

Hogy fest Pajkaszeg papíron és a valóságban?

Kormos Anett kétgyermekes anyuka, emellett humorista, akinek A mi kis falunk legfrissebb poénjait is köszönhetjük. A vezető forgatókönyvíró alkotótársaival együtt hét hónap alatt írta meg a 3. évadot. Amúgy még soha nem járt a forgatás helyszínén - mi elvittük magunkkal.

Lelepleztük!: csalók kérnek pénzt levélben

Fókusz riportere július 4-e óta levelezik valakivel, aki a mai napig pénzt próbál kicsalni tőle. Megtalálta azt az amerikai nőt is, akinek személyazonosságát használja a csaló, aki még nem sejti, hogy lebukott. Tudunk olyan emberről, akitől hasonló módszerrel 25 millió forintot csaltak ki, és olyan áldozatról is, aki teljesen eladósodott.

A mi kis falunk: exkluzív felvételek és poénok

Pajkaszeg, azaz Pilisszentlélek tavasszal ismét benépesült az ország néhány kiváló színészével. A műsor készítői már május óta forgatják a legújabb részeket, a Fókusz pedig exkluzív felvételeket mutat a forgatásról, bakikkal együtt!

Madonna: 60 éves a csodálatos, utánozhatatlan popkirálynő!

Egyik kedvenc filmje a magyar grófról szóló Angol beteg. Egyes pletykák szerint utált Budapesten forgatni és itt jelentette be, hogy 3 hónapos terhes. Több mint 300 millió lemezt adott el világszerte, ő a legsikeresebb énekesnő a világon, a pop királynője. Madonna ma ünnepli 60. születésnapját, a Fókusz ezért olyan magyarokkal forgatott, akiknek különleges története van Madonnával.   

Sziget 1. nap: Koncert a magasban, és koncert 40 perc késéssel

A The Biebers 35 fokos hőségben, 45 méter magasban adott mini koncertet mindössze 15 fős közönségének, ennek ellenére az volt Puskás Petiék egyik legjobb Szigetes élménye. És hiába hozta el a fesztivál Amerika jelenleg leghíresebb és legnépszerűbb rapperét, a 12-szeres Grammy és Pulitzer díjas Kendrick Lamart, csakúgy, mint két éve Rihanna, ő is nagy csalódást okozott.

Beindult a Sziget, kitehetik a megtelt táblát

Szerda délben a 3000 raklapból összerakott Colosseumban indult el a 2018-as fesztivál első bulija. Ez már a 26. sziget. Összegyűjtöttük az elmúlt évek elképesztő és sokszor felfoghatatlan számait és statisztikáit, hogy mi kell ahhoz, hogy naponta 90 ezren bulizhassanak több mint 1 hétig.

 

Tóth Lilla Hanna a Miss Balaton 2018 királynője

Egy 22 éves miskolci lány fejére került szombat este a Miss Balaton szépségverseny koronája. A 12 döntőssel, két órával kezdés előtt találkoztunk a smink és fodrászszobában. Van, aki a modellkedés mellett fogorvosnak, pszichológusnak, tévés műsorvezetőnek vagy angol tanárnak készül. Szinte mindenkinek volt egy különleges története.

Újabb Guinness-rekordot döntött meg Hegedűs László

Tavaly júliusban megdöntötte élete első Guinness-rekordját. Egyedülálló módon 179 és fél centiméter magasra ugrott fel a bicajával Londonban. Idén májusban aztán az Erzsébet hídon közlekedőket sokkolta... Hegedűs László, vagy ahogy becézik Hege a hétvégén újabb Guinness-rekordot állított fel ismét Londonban.

A látni szeretnéd a rekord döntéseket, kattints ide.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való