Fókusz

„Nagy álmom volt, hogy az öcsémmel jussunk tovább. Ez nem tudott megvalósulni, mert 2 éve meghalt” – megrázó történetek a Voice versenyezőitől

Hubai AntalHubai Antal

2023. szeptember 9. 20:19

Kovács Harmat, Beck András, Homoki Gábor – 3 név a múlt heti Voice adásból. Ha még nem hallott róluk, akkor ezek után biztosan fog: annyi tehetséggel vannak megáldva, hogy majd szétfeszítik az okostévék képernyőjét, hát még a hangszóróit. Most exkluzív sztorikat és soha nem látott felvételeket is mutatunk az első válogató versenyzőiről.

Múlt hét szombat este nagy ováció fogadta Kovács Harmatot az éneklése végén. Billie Eilishnak a legutóbbi James Bond filmhez készített betétdalát adta elő. A 18 éves lány ismerős lehet már az RTL nézőinek. 2021-ben vele zárult az X-Faktor válogatása. Sőt, Harmat egészen a mentorházig jutott.

Gáspár Laci teljesen oda volt érte a mentorokházában előadott produkciójától. Még kezet is csókolt neki a végén.

Mentora, Puskás Peti mégsem vitte tovább magával az élő showba, hanem mentortársaira bízta a döntést, hogy ő vagy Flóra legyen a harmadik versenyzője. ByeAlex Harmatot, Gáspár Laci Flórát akarta továbbjuttatni, így Adélt bízták meg, hogy ő hozza meg a végső döntést, aki Flórát választotta. Harmatot nagyon megrendítette a kiesése, rögtön legnagyobb példaképéhez, a nővéréhez fordult vígasztalásért, aki ismert színésznő Magyarországon.

Most úgy tűnet, Harmat két évente elindul egy tehetségkutatón, de ahogy múlt héten szombaton énekelt, abból úgy tűnik, többször már nem lesz szüksége, a csillagokat is leénekelte az égről.

Harmat most a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnáziumba színész szakképzésére jár, gyakorlati órák miatt sokszor este végeznek. Ha továbbjut a következő fordulókba, mindenféleképpen össze akarja egyeztetni az iskolát és a tehetségkutató versenyt.     

Gimi után nagy célom, hogy bekerüljek a színműre, hát igazából ez az egy célom van még. Nem is igazán gondolkoztam, hogy mi más lenne

– mondja Harmat.

A riportban megszólal még Beck Gábor, akit a produkciója előtt kérdezett meg a Fókusz arról, hogy kivel szeretne együtt dolgozni.
Homoki Andrással pedig egy budapesti melletti csárdában találkoztunk. András elmesélte a 2009-ben alakult Kelemen kvartett történetét, aminek ő is tagja volt és egészen Pekingik utaztak, hogy összemérjék tudásukat más vonósnégyesekkel.

#Fókusz#Videó#színes#X-Faktor#voice#kovács harmat#beck andrás#homoki gábor

Címlapról ajánljuk