Fókusz

Édesanyja a Csillag születikben ért el sikereket, most rajta a sor: bemutatjuk Dani Jánost, a The Voice egyik legfiatalabb versenyzőjét

Hubai AntalHubai Antal

2023. szeptember 1. 20:32

Dani János 14 évesen a The Voice egyik legfiatalabb versenyzője, aki szombaton este életében először szerepel majd az RTL-en. A sors fintora, hogy édesanyja másfél évtizede 17 évesen ugyanígy az RTL egyik tehetségkutatójában kezdte el énekes karrierjét.

Az éneklés már kiskoromban jött. Háromévesen kezdtem el először énekelni, mert az egész családom zenész, és amikor apukámék fellépni jártak, megtetszett ez nekem

– fogalmazott a 14 éves Dani János a Fókusznak.

Ő a The Voice egyik legfiatalabb versenyzője. Édesanyja szintén tehetségkutatóban tűnt fel, 17 évesen a Csillag születikben ért el nagy sikereket. Akkoriban nagyon hasonlóan nyilatkozott, mint a most 14 éves fia.

„Itt van anyukám és apukám, akiknek köszönhetek mindent, hogy elkezdtem ezt az egészet, az éneklést, aki szintén zenészek” – mondta akkor Toldi Viktória.

De Dani János édesapja is ismerős lehet a tévénézők számára, mivel az ő foglalkozását kellett megtippelni a Tehetség első látásra utolsó adásában, valamint Dani János és zenekara, a Swing a la Django kísérte Mihályfi Lucát tavaly az X-faktor második élő showjában. 

A Fókusz riportjában további ízelítőt adunk a The Voice szombati adásából, és bemutatjuk a zenekart is, ahol egy ismerős arc is feltűnik. 

#Fókusz#Videó#The Voice#dani jános#toldi viktória#versenyzők#zenekar

Címlapról ajánljuk