Fókusz

Megvan a Sziget fesztivál legháklisabb fellépője

Süle LászlóSüle LászlóGosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. augusztus 9. 19:47

A Sziget túlzás nélkül Európa egyik legnagyobb presztízsű fesztiválja, ennek megfelelően idén is lesz egy szupersztár fellépő, aki a popzene abszolút elitjébe tartozik: Billie Eilish. A Sziget Fesztivál csütörtökön kezdődik, az esti fő fellépő a Nagyszínpadon a Florence and The Machine.

Külön öröm, hogy idén már magyar zenekarok is felkerültek a plakátokra, többek között fellép a Szigeten a Halott pénz, Krúbi és Beton.Hofi. Korda György és Balázs Klári idén távol maradnak, de meghívást kapott a fesztiválra több X-Faktor felfedezett énekes és fellép Peter Srámek is, többek között a Király dalaival.

A magyar fellépők speciális igényeiről nincs információnk, a világsztárokéról azonban kaptunk némi felvilágosítást. Billie Eilish nem kért semmi különöset, viszont miatta keddig tart a fesztivál, mert csak aznap tudott fellépni nálunk.

Igazából a legháklisabb most a Mumford and Sons. De ők is, a maguk műfajában hihetetlenül nagy világsztárok, megértjük ezt. Ők zenekar, többen vannak, sok kérésük van. Nagyon speciális ételeket, italokat kértek. Ezeket megpróbáljuk teljesíteni

– mondja Kádár Tamás, a Sziget Kft. ügyvezetője. A Sziget Fesztivál csütörtökön kezdődik.

#Fókusz#Videó#Kultúra#budapest#sziget fesztivál#fellépők#billie elish#florence and the machine

Címlapról ajánljuk