Fókusz

„Az ellentétek tényleg vonzzák egymást” – a Voice coachai máris megtalálták, mi a közös bennük

Hubai AntalHubai Antal

2023. május 3. 20:02

Megvannak a The Voice tehetségkutató showműsor zsűritagjai, akiket coachoknak hívnak majd. Elsőre talán meglepő lehet az összeállítás, hogyan fér meg egymás mellett Manuel, Miklósa Erika, Curtis és Trokán Nóri, ők viszont máris megtalálták egymásban a közös pontokat.

„Nekem ez egy nagyon nagy álmom volt, egy bakancslistás dolog, hogy zsűrizhessek egy tehetségkutatón” – kezdte Curtis, a szabadszájú rapper, aki tavaly a dzsungel királya lett.

Miklósa Erikának az tetszik, hogy csak a hangra kell figyelnie. „Nekem nagyon tetszett, hogy ebben a versenyben van valami igazságosság. Hiszen nem befolyásol semmi más, csak a hangra kell koncentrálnom és az alapján választok embert” – mondta a Kossuth-díjas operaénekesnő, aki bejárta a milánói Scalatól a New York-i Metropolitanig minden színpadot.

„Zsűriztem egy gimnáziumi versmondó versenyen eddig – kicsit más lépték eddig, de nagyon izgalmasnak tartom” – vélekedett A Tanár című sorozat főszereplője, Trokán Nóri, aki egyben musical színésznő, kollegáival tematikus koncertsorozatokon lép fel, eközben pedig tehetséges fotográfus.

És az X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje is ott ülhet a coachok között, aki nemcsak Fonogram díjat kapott, hanem új albuma debütálásakor bekerült a legnagyobb zenei streaming oldal top 5 albuma közé.

„Hát én lesokkoltam. Nekem azért nem titkolt vágyam, célom az X-Faktor óta, hogy bekerüljek valamilyen úton módon egy mentorpultba” – fogalmazott Manuel.

És bár elsőre meglepő lehet az összeállítás, kiderült, hogy a coachok máris megtalálták egymásban a közös pontokat. Miklósa Erika és Curtis nagyon egy hullámhosszra került.

„A legmeglepőbb számomra Curtis, Attila volt, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan egy hullámhosszra kerülünk. Például szeretjük a focit, igaz, hogy én a Fradinak, ő meg az Újpesti Dózsának drukkol, de azért ettől függetlenül sok közös van bennünk” – osztotta meg a Fókusszal az operaénekesnő.

„Annyira különböző és ettől működik az egész. Az ellentétek tényleg vonzzák egymást. Hát Erikát én imádom, mondhatom, hogy tényleg jin és jang vagyunk” – egészítette ki Curtis, aki a többi coachról is elmondta a véleményét.

Manuel olyan nekem, mint egy kisöcsi itt a műsorban. Őt mindig lehet zrikálni, szivatni, heccelni. Hát a Nóri meg mit mondjak… újpesti.”

A Fókusz riportjából továbbá az is kiderül, hogyan készül Istenes Bence a The Voice műsorvezetésére, hogy mit gondol Miklósa Erika kislánya Manuelről, és hogyan képzelik el a coachok a versenyzőkkel való közös munkát.  

#Fókusz#Videó#The Voice#Bulvár#coach#miklósa erika#curtis#manuel#trokán nóra

Címlapról ajánljuk