Fókusz

„Lélekben nagyon fiatalnak érzem magam” – születésnapi interjút adott a Fókusznak a 70 éves Oszvald Marika

Hubai AntalHubai Antal

2022. április 12. 19:37

Bár nehezen hisszük el, az Operettszínház koronázott királynője ma ünnepli 70. születésnapját.

Az Operettszínház színpadán is felköszöntötték Oszvald Marikát 70. születésnapja alkalmából. A színésznő soha nem tud leállni, a hetedik X-be lépve is az egész napja munkával telik. 

20 év telt el azóta, hogy Oszvald Marikát először láthatták a nézők az RTL Klubon. 2002-ben a Mágnás Miska próbáján jártunk, ahol Bajor Imrével készültek a premierre. Marika sok pályatársát veszítette el az elmúlt évtizedekben. Kinek a hiánya fáj neki a legjobban?

Azt kell, hogy mondjam, az apukám és az anyukám. De ők már nagyon régóta hiányoznak. A mai napig, azt hiszem, nekik bizonyítok, mert annyira jó szülők voltak, és annyira szeretetteljes családban nőttem fel, hogy ez a mai napig is kitart.  

Édesapja, Oszvald Gyula opera- és operetténekes, édesanyja, Halasi Marika pedig szubrettként a második világháború utáni korszak ünnepelt művészei voltak. 

Az Operettszínház koronázott királynője igazi energiabomba, és nemcsak a színpadon. Sokan emlékeznek még, amikor 2010-ben a Vacsoracsata című műsorban is megmutatta, mennyire jól tud cigánykerekezni és szaltót ugrani a medencébe.

De volt pankrátor a Szenzációs Négyes című műsorban, indult a Bamako ralin, legutóbb pedig a Wellhello videóklipjében kapott szerepet. Azt mondja, semmit nem tud megszokni, őt a különleges, nem hétköznapi dolgok kötik le.

 

#Fókusz#oszvald marika#rtl#színház#operettszínház#köszöntés#70 éves

Címlapról ajánljuk