Fókusz

A Séfet meg a többieket is leveszi a lábáról Gege, a liba

Dörmer CsabaDörmer Csaba

2022. április 2. 19:25

Rátapintott a fájó igazságra Anger Zsolt, amikor azt mondta, hogy ha egy étteremben állat tűnik fel, akkor annak csúnya vége lesz. De nem most, és nem a Monet-ban. Az új sorozat szombati epizódjának egyik főszereplője Gege, a liba, aki már rutinos filmes, több produkcióban is forgatott, és állítólag szöveget is könnyen tanul.

Végy egy libát, és készítsd el az esti csemegét. Ez is lehetne A Séf meg a többiek legújabb epizódjának aktuális receptje. Na, de jelen esetben a csemege nem annyira az ízletes sültet takarja, hanem inkább a szórakoztató történetet, Gegével, egy kameraérzékeny libával a főszerepben. A tollas jószággal exkluzív interjút készítettünk, a madár Schneider Zoltán hangján szólal meg.

Gege mellett, megnéztük azt is, hogy valójában hol készülnek a Monet étteremben feltálalt ételek. Kantuly István séf az, aki elkészíti a sorozatban látott ételeket. Ehhez „elég” 3:20-kor kelnie, ugyanis a forgatás reggel hatkor kezdődik, és akkor már készen kell lenni a történetben szereplő fogásoknak.

 

 

István 15 éve dolgozik a szakmában, az utóbbi években tevékenyen hozzájárult A Konyhafőnök sikeréhez is. A Séf-nél nem mindig kész ételt várnak tőle, mivel a rendező, Anger Zsolt profi a konyhában is, és néha csak az előkészített alapanyagokat kéri.

Kicsit furcsa lehet, hogy itt elsősorban a látvány számít, az ízek és textúrák kevésbé, de Pisti számára így is a legfontosabb, hogy tökéletes fogás kerüljön az asztalokra.

#Fókusz#A Séf meg a többiek#gege#liba#anger zsolt#schneider zoltán

Címlapról ajánljuk