Fókusz

A mi kis bakink: Váratlanul a tóban kötött ki egy traktor

Fehér IstvánFehér István

2017. március 2. 18:05

Megdöbbentő bakiról készült felvételt kaptunk A mi kis falunk csapatától. Az egyik jelenetnél váratlanul a tóban kötött ki egy traktor.

Döbbenetes baki felvételeit kapta meg a Fókusz, A mi kis falunk stábjától, ami a ma esti rész forgatása közben történt. Debreczeny Csaba – aki Szifont, a kótyagos közmunkást alakítja - véletlenül elmerült a tóban, egy traktorral.

 


Érthetően nagy volt a riadalom az RTL Klub nagysikerű sorozatának stábtagjai között, egy emberként próbálták a jelenlévők megfékezni a gépet, ami egyszer meg is állt, de aztán mégis belegurult a tóba. Csaba - bármennyire is igyekezett - , végül nem sikerült a parton megállítania a traktort. Csuja Imre szerint, - aki a sorozatban a falu, Pajkaszeg polgármesterét alakítja - színész társa remekül megoldotta a váratlan helyzetet.

 

 

A sorozat rendezője Kapitány Iván nagyon örült, hogy személyi sérülés és jelentős anyagi kár sem történt. Azt mondta, hogy a forgatókönyv szerint csak be kellett volna indítani a motort és egy helyben állni a járművel, ezt a felvétel előtt többször is sikerrel gyakorolták. Csujának utólag az volt a legszórakoztatóbb, ahogy azt figyelte, miként reagálnak a traktor körül álló emberek a váratlan helyzetre.

 

 

A mezőgazdasági gépet végül egy daruval emelték ki a tóból és néhány nap után újra működött, a színészek és a stábtagok pedig azóta már nevetve mesélik a történteket. Pajkaszeg lakóinak újabb kalandjait és további traktoros történeteket láthatna ma este, a Barátok közt után, A mi kis falunk mai epizódjában.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#A mi kis falunk#rtl#RTL Klub#baki#szifon#traktor

Címlapról ajánljuk