Fókusz

Tomorrowland: lépjenek be velünk a mesevilágba!

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2016. július 27. 19:05

A világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja. A legnagyobb sztárdj-k bulijain négy nap alatt csaknem 200 ezren buliznak a belga fővárostól 20 kilométerre lévő falu szabadidőparkjában. Ott volt David Guetta, Afrojack vagy Tiesto. Ez a Tomorrowland, azaz a Holnap világa. Idén már 12. alkalommal rendezték meg Belgiumban. Lépjenek be velünk a mesevilágba, ahová Magyarországról most is csak az RTL Klubot engedték be!

Idén először Budapest is egyike volt azoknak a városoknak, ahol a fesztiválozók a Tomorrowland előtt néhány napig bulizhattak és megnézték a fővárost is. A Budapesten összegyűlt fesztiválozóknak dj pörgetett a reptéren, majd begördült a legnagyobb belga légitársaság partyrepülője. 136 ugyanilyen járat vitte Brüsszelbe a bulizókat 68 különböző városból. A gépeken dj-k játszottak, hogy az utasok már a fesztivál előtt kellőképpen tudjanak hangolódni a bulihétvégére.

A beengedés pillanata: tízezrek özönlöttek a fesztivál első napján a Brüsszeltől félórányi autóútra lévő faluba. A partizók rohannak befelé, mindenki a nagyszínpadot akarja látni először. Rögtön készülnek a szelfik, mehetnek a fotók a közösségi oldalakra. A Tomorrowlanden lenni ugyanis nagy kiváltság: jegyet szinte lehetetlen szerezni, a 180 ezer belépő idén is alig fél óra alatt elkelt.

 

Délutánonként beöltözött színészek egy különleges előadás részeként mutatták meg, hogy pontosan hol is volt az elixír, azaz hol található a dj-pult. Ilyenkor egy hőlégballont is a tömeg felé eresztettek, a partizók eksztázisban nézték a performanszot. A Tomorrowland területét napközben is folyamatosan járták a különleges lények: buborékfújó biciklit tekertek a bulizók között, és még a képzeletbeli birodalom uralkodója is végigvonult a fesztiválon.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#tomorrowland#fesztivál#rtl

Címlapról ajánljuk