Fókusz

Anastacia lehet a fociválogatottak kabalája

Hubai AntalHubai Antal

2016. június 23. 19:00

Ahol az énekesnő az utóbbi hetekben fellép, ott a nemzeti 11 bejut a következő körbe. Szerdán épp Budapesten koncertezett és tessék, a legjobb F csoportosként mehettünk tovább. Mit is mondhatnánk: Köszi Anastacia!

 

 

Világsztár ide, világsztár oda, Anastacia a Fókusz kameráján keresztül egy magyar szurkolói sállal üzent a csapatnak és a szurkolóknak a fantasztikus meccs után. Az énekesnőnek annyira megtetszett a tőlünk kapott sál, hogy el is vitte magával emlékbe. Szerda esti koncertjén ő is bevetett egy Királyt a tökéletes siker érdekében. Kapu helyett a színpadon Király Viktorral duettezett.

 

 

Egyedül a Fókusz kamerája lehetett ott már kora délutántól a koncert helyszínén. Miközben a Magyar Virtuózok zenekar gyakorolt a színpadon, megérkezett Anastacia duettpartnere is. Először egyedül próbált, majd megérkezett hozzá a világsztár is. A közös próbájuk viszont már zártkörű volt.  

 

 

Tegnap este két Királyra is büszkék lehettünk. Miközben az egyik mackónaciban a kapuban bizonyított, addig a másik bőrkabátban egy világsztárral az Aréna színpadán. Anastacia egyébként egy közel két órás, fergeteges koncert adott és továbbindult Németországba. A magyar szurkolói sállal!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#anastacia#magyar válogatott#labdarúgás#kabala

Címlapról ajánljuk