Fókusz

Kiss Ramóna megvalósította egy régi álmát

Fehér IstvánFehér István

2016. április 8. 17:45

Több hónapos szabadság után, Kiss Ramóna újra hallat magáról. Nemcsak a Barátok közt Zsófija tűnt el a nézők szeme elől, de az őt alakító színésznő is. A Fókusz elkísérte a napokban, amikor visszatért a Barátok csapatához.

 


Tavaly decemberben, 30. születésnapja után érezte úgy, hogy szeretné megvalósítani egy régi álmát és hosszabb időre külföldre menne. Szeretett volna távol lenni mindattól, ami boldoggá teszi és mindattól, ami rosszkedvűvé, kicsit kiszállni a napi rutinból. A cél az volt, hogy senki ne legyen mellette, csak magára számíthasson az utazás közben. Messzire vágyott, így több lehetőség közül, végül Miamiban töltött el több mint 1,5 hónapot, ahol angol tanfolyamra járt.
 

 


Napi 5 órát tanult, sokat fejlődött a nyelvtudása is, de persze azért volt ideje barangolni is és felfedezni, Miami szépségeit is. Sokat pihent, olvasott és új barátokat is szerzett. A sorozatban Zsófinak gyereke született Tóbiástól, de a szülés utáni depresszió, annyira úrrá lett rajta, hogy elmenekült a gondok elől. A Barátok közt írói, így oldották meg, hogy Ramóna szabadságra tudjon menni. Az, hogy a képernyőre mikor és hogyan tér majd vissza, az még titok.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

#Fókusz#Barátok közt#lékai-kiss ramóna#Külföld#szabadság#nyelv#tapasztalatok#újdonság

Címlapról ajánljuk