Fókusz

Nevetés, ütős poénok - jön a Gyertek át szombat este! újabb adása!

Hubai AntalHubai Antal

2016. április 1. 17:35

Megmutatjuk hogyan lesz egy teljesen ártatlanul induló forgatásból kész kabaré. Megtanultuk, hogy csak Kiss Ádámmal, Ganxsta Zolee-val és Dombóvári Istvánnal ne kezdjen az ember, ha mégis, hermetikusan zárja el őket egymástól, amíg nyilatkoznak. Vagy még egy megoldás lehet: együtt küldjük át őket szombat este Balázshoz.

Ganxta Zolee, Kiss Ádám és Dombi - a két humoristából és énekesből álló trió jól ismeri egymást, mivel két éven keresztül végighaknizta az országot az úgynevezett Ganxta Roasttal. Tudják, ilyenkor a humoristák egy olyan személyt parodizálnak ki, aki ott ül mellettük a színpadon. 60 közös fellépés után most úgy hozta a sors, hogy a hétvégi Gyertek át szombat este című showban együtt szerepelnek majd. Már a felvétel előtt sejtettük, itt kő kövön nem marad majd, szét is trollkodták szinte az összes interjúnkat is.
 
 

A trió tagjai egymást sem kímélik majd szombat este a Farm párbaja után. Kiss Ádám és Ganxsta Zolee mellett a harmadik új versenyző, a Farm műsorvezetője, Nádai Anikó lesz. Rögtön két humoristát kapott csapattársának. Most pedig megmutatjuk azt, amit Önök a képernyőn soha nem láthatnak. A Gyertek át szombat este nemcsak a képernyőn keresztül hatalmas élmény. A show felvétele előtt a műsor zenekara minden alkalommal egy hatalmas tánctérré alakítja a stúdiót.
 

A felvezető buliba most a hírességek is becsatlakoztak. Hát, Kiss Ádámnak azért lenne mit gyakorolnia még.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
#Fókusz#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#show#nádai anikó#kiss ádám#ganxsta zolee#dombi#ábel anita

Címlapról ajánljuk