Fókusz

Íme, a Hungary's Got Talent kimaradt jelenetei!

Hubai AntalHubai Antal

2015. november 27. 17:00

Volt itt vetkőzés, pohár evés és többször majdnem a színpad is felgyulladt. Hét héten keresztül több száz önjelölt tehetség próbálta bebizonyítania Hungary’s Got Talentben, hogy neki bizony ott a helye produkciójával a hazai művészvilágban, sokan azonban végül nem kerülhettek képernyőre.

Gulyás Oszkár, a 27 éves táncos többedmagával érkezett. A fiúk magassarkúban, bőr felsőben, és szűk naciban táncoltak, raádásul nagyon rosszul. Azt hittük, ennél nem lehet rosszabb, de tévedtünk. Szilárd bevallása szerint másfél éve rúdtáncol, így a zsűri tagoknak felcsillant a szeme, amikor bejött a színpadra. Aztán Szilárd is nagy csalódást okozott, ráadásul a 20 éves erdélyi srác majdnem ott maradt a színpadon, amikor lement hídba.



A Hungary's Got Talent színpadán járt Horrorka, a gitártörő géppuskaceleb, aki saját bevallása szerint nemes egyszerűséggel bulizgatni érkezett.



Hívhatják Csillag Születiknek, X-faktornak, Hungary’s Got Talentnek vagy bármi másnak, Hörcher László minden alkalommal megjelenik az RTL Klub showműsorainak válogatásán. Tavaly hatalmas botrányt okozott az X-faktor színpadán, amikor a mentorok félbeszakították a produkcióját. Később egy szlovák fellépésén Szikora Róberttel kibékült, és még fel is léphetett, de végül ott is óriási botrány kerekedett és kidobták őt a színpadról. Lászlóban most sem csalódtunk, pusztító hangjával végigordított egy német dalt, a haját rázta és fetrengett a színpadon. A legmeglepőbb azonban csak ezután jött, ugyanis most nem történt semmi. A zsűri szép csendben végighallgatta a produkciót, ő pedig lányos zavarában kiesett a szerepéből.





 
#Fókusz#hungary's got talent#válogatás#kimaradt jelenet#horgas eszter#kovács patrícia#linczényi márkó#csuja imre#sebestyén balázs#dombi

Címlapról ajánljuk