Fókusz

Botrány tört ki az X-Faktor válogatásán

Hubai AntalHubai Antal

2014. szeptember 11. 14:14

Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette a mentorokat. Járt már tavaly is az X-Faktorban és akkor is botrányt okozott. A mentorok azt hitték, hogy már nem jöhet rosszabb, de tévedtek.

Akármennyire is őrültnek tűnik, László nem az! Saját magát extrém előadóművésznek és emellett kiváló festőnek tartja. Belvárosi galériákban egyébként vannak is kiállításai, amelyekre különleges megnyitókkal készül.

Emlékeznek még Tóth Marci kirobbanó sikerére tavaly a második válogatáson? A fiú aztán egészen a második élő adásig menetelt, ahol végül a nézők döntése alapján haza kellett mennie. Az X-Faktor történetében először egy az élő adásban is szerepelt versenyző is visszatért. Marci a tavalyi táborból kiesett Pál Benjaminnal és Kolosai Fecóval hozta létre az OtherLine nevű csapatot. 

Néhány nappal a felvétel után Marci drámai bejegyzést tett közösségi oldalán. Kilépett a bandából, majd követte őt Benjámin is. De vajon mi történt a válogatáson? Lehet, hogy a mentorok felbomlasztottak a bandát? Vagy máris kiestek? Kiderül szombat este, az X-Faktorban.  


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

#Fókusz#őrület#X-Faktor#mentorok#sértegetés

Címlapról ajánljuk