KERESÉS search-close

Klein Dávid kevesebb mint 10 óra mászás után megérkezett a négyes táborba

szerző:
2017.05.25. 14:19

Dávid a kb. 8000 méter magasságban felállított négyes táborba érkezett, ahonnan - a két filmes serpával együtt - az este folyamán indul tovább a Mount Everest csúcsára, hogy a magyarok közül elsőként oxigénpalack használata nélkül érjen fel a világ legmagasabb pontjára. 

Klein Dávid kevesebb mint 10 óra mászás után megérkezett a négyes táborba

Dávid jól érzi magát, jelenleg a Déli-nyeregben pihen, amennyire ebben a magasságban a szervezete engedi, és készül az előtte álló hosszú és embert próbáló feladatra. Török Edina alaptábor-vezető, Suhajda Szilárd hegymászótársa és barátja, valamint a Magyar Everest Expedíció 2017 managere, Stefano Favaro az alaptáborból tanácsaikkal segítik az expedíciót.

Az expedíció kiemelt stratégiai támogatója az RTL Klub, amelynek köszönhetően a Fókusz két stábtagja a helyszínen, a Mount Everest déli oldalának 5344 méter magasan fekvő alaptáborában tartózkodik.

További részletek a 17:25-kor kezdődő Fókuszban.

A képet szerdán készítette Suhajda Szilárd, amikor Klein Dávid a kettes táborból elindult felfelé a C3-ba.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való