Életmód

20 dolog, amit titokban imád a pasid, még akkor is, ha soha nem ismerné be

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 14:44

Nem akarsz napközben üzengetéssel az agyára menni? Úgy viselkedsz, mintha rejtélyes jégkirálynő lennél? Erős, független nőnek mutatkozol, aki soha nem szorul segítségre? Lehet, hogy rossz úton jársz. Hadd oszlassunk el néhány tévhitet a férfiakkal kapcsolatban, akik valójában imádják a szeretgetést, még akkor is, ha úgy tesznek, mintha nem imádnák.

Akár most kezdesz randizni valakivel, akár már hosszú évek óta együtt vagytok, mindig vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz a másikról. Vannak apró cselekedetek, gesztusok, amiket általában azért csinál az ember, mert jól esik neki, például a nap végén, amikor hazajössz a munkából, jól esik ráhajtani a párod mellkasára a fejed.

Sokan azt hiszik, hogy a hasonló apróságokat a férfiak nem érzékelik, nem is foglalkoznak velük, pedig valójában nagyon is jól esik nekik, csak nem mondják vagy mutatják.

A Yourtango magazin összegyűjtött 20 olyan kis gesztust, amit a férfiak titokban imádnak.

Hajtsd a fejed a mellkasára

Amikor a kanapén fekszel és tévézel, akkor az egyik legjobb érzés, amikor a társad jön, és a mellkasodra hajtja a fejét.

Kérj segítséget

A férfiak élvezik, ha megvédhetik a párjukat, ha biztonságot teremthetnek nekik. Fontos persze, hogy valaki önálló legyen az életben, de az is remek tulajdonság, ha be tudjuk látni, hogy szükségünk van a másikra, és hozzá fordulunk egy kis kéréssel.

Tedd meg az első lépést

Sokszor nagy nyomás nehezedik a srácokra, hogy mindig ők kezdeményezzenek. Ez nemcsak az ismerkedésre igaz, hanem a már működő párkapcsolatokban is. Mindkettőtöknek jól jöhet, ha időnként átvállalod a kezdeményező szerepet. 

Vedd fel a kapcsolatot

A nők hajlamosak azt gondolni, hogy ha ők írnak üzenetet a párjuknak, akkor az zavarja a másikat, pedig ennek pont az ellenkezője igaz. A férfiak nagyon is szeretik, ha azt érzik, hogy a társuk gondol rájuk, bár gyakran azt mutatják, hogy nem zavarja őket, ha egész nap nem kommunikáltok.

Mondd meg neki, hogy értékeled őt

Vannak férfiak, akik ragaszkodóbbak, mint mások, és nincs ezzel semmi baj. Ne felejtsd el, ha egy férfi sokat megtesz a kapcsolatotokért, akkor soha nem fog azért megsértődni, ha ezt el is ismered.

20 dolog, amit titokban imád a pasid, még akkor is, ha soha nem ismerné be
Fotó: Getty Images

Őszintén mondd el neki, hogy mit érzel

Könnyű azt mondani, hogy az érzéseket érezni és éreztetni kell, a gyakorlatban ez már jóval nagyobb kihívás. Annyi biztos, hogy vannak olyan férfiak, sőt a többségük ilyen, akiknek nagyon jól esik, ha a társuk kimondja, amit érez.

Csókolózás közben harapj az ajkába

Persze előtte érdemes konzultálni arról, hogy a másik fél mit szeret, és mit nem, de a férfiakat nem nem zavarja, sőt többségük épp hogy szereti, ha a nő egy kicsit kezdeményező ezen a téren is.

Piszkáld a haját vezetés közben

Általában nem szeretik az emberek, ha piszkálják őket vezetés közben, ez nemcsak idegesítő, hanem veszélyes is tud lenni, de ha az ember azt érzi apróságokból, hogy a párja ott van vele, és kis gesztusokkal érezteti, hogy szereti, az garantáltan örömet okoz. Még a férfiaknak is.

Dicsekedj vele

A legkevésbé hajlamosak elismerni, de a srácok nagyon tudnak annak örülni, ha a párjuk dicsekszik velük. Legyen szó egy Facebook-posztról vagy egy családi ebéd közben elejtett dicséretről, minden pozitív, külvilágnak szánt üzenet jól fog nekik esni. Ezt persze nem lehet általánosságban kijelenteni, és túlzásba sem érdemes vinni.

Viseld a ruháját

A férfiak imádják, ha a barátnőjük a ruhájukat hordja, ez egy teljesen egyértelmű jel nekik, hogy összetartoztok.

Figyelj rá

A nők mindenkinél jobban tudják, hogy a hallgatás nem csupán passzív tevékenység. Valakire figyelni talán nagyon fontos, sokszor nem is kell tanácsot adni vagy vigasztalni, elég ha őszintén figyelsz a másikra. Ezt mindkét fél számára nagyon fontos egy kapcsolatban.

Nézz a szemébe

A férfiak sokszor jólesően zavarba tudnak jönni, ha végig határozottan tartják velük a szemkontaktust. Őszintén beszélgetni fontos dolgokról csak így lehet igazán, ettől azt érzi a másik fél, hogy törődsz vele.

Írj neki akkor is, ha a barátaiddal vagy

Bár sokszor nem mondják ki, a férfiaknak nagyon sokszor rosszul tud esni, ha nélkülük megy a barátnőjük szórakozni, és nem ír egy üzenetet sem. Szórakozni, bulizni nem azért megy el az ember, hogy üzeneteket írogasson, de összességében egy-egy sort meg lehet engedni magunknak, ha másért nem, azért, hogy tudja a másik fél: minden rendben megy.

Mindenhol éreztesd, hogy törődsz vele

Nem kell nyilvánosan nekiesni, de az olyan apró dolgok, mint hogy séta közben megfogod a kezét, megöleled az utcán, vagy összekarolsz vele egy szórakozóhelyen, nemhogy nem zavarják a férfiakat, hanem egyenesen igénylik ezeket.

20 dolog, amit titokban imád a pasid, még akkor is, ha soha nem ismerné be
Fotó: Getty Images

Meglepni őt finomságokkal

Kicsi, apró dolgokkal meglepni őt nagyon fontos tud lenni. Ezeknek a kis ajándékoknak nem az a lényegük, hogy drágák legyenek, hanem hogy éreztessék a törődést.

Elhívni őt is, hogy találkozzon a barátaiddal

A férfiaknak nagyon jól tud esni, ha azt érezhetik, hogy a társuk szívesen jelenik meg velük társaságban, különösen ha olyanoknak mutatja be, akik fontosak a száméra. Ettől azt érzik, hogy a kapcsolatotokat komolyan gondolod, és számítasz rá, hogy sokáig együtt lesztek.

Erősítsd meg

Ha látod, hogy a párod bizonytalan, de ezt megpróbálja nem mutatni feléd, akkor nyugodtan állj mellé, és erősítsd meg abban, hogy jól cselekszik. Nem szeret az ember gyengének mutatkozni a társa előtt, de néha pont egy kis lökés hiányzik attól, akit a legjobban szeretünk.

Szervezz randit

Alapvető tévhit, hogy csak és kizárólag a férfiaknak kell randit szervezni. A srácok nagyon tudnak örülni annak, ha a párjuk meglepi őket egy különleges alkalommal, jó érzés, hogy a szerelmük már mindent leszervezett, nekik csak jól kell érezniük magukat a találkozón.

Emlékezz, mik a kedvencei

Nem kell kényszeresen listát írni arról, hogy a pasink mit szeret, és mit nem, de ha egy kicsit észben tartjuk ezeket a hasznos információkat, és a továbbiakban emlékezünk is ezekre, akkor azért nagyon hálás lesz a férfi. Legyen szó ételről, italról vagy akár filmekről, jó, ha tudjuk, mit nem kedvel a párunk.

Emlékeztesd őt, hogy mennyire szereted

Manapság nem könnyű szerelembe esni, de ha egyszer sikerül, akkor érdemes mindent megtenni azért, hogy a mindennapok gyötrődésében ápoljuk és védjük a kapcsolatunkat. A legfontosabb, hogy bármi történjék, a másik félnek tudnia kell, hogy szereted őt.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Életmód#párkapcsolat#szeretet#törődés#kapcsolat#ma#pasik#szerelem#nők

Címlapról ajánljuk