Életmód

„Jimmy, én vagyok, Colin” – ötven év után talált egymásra két barát, amikor egymás mellé ültek a Liverpool stadionjában

rtl.hurtl.hu

2023. december 4. 5:55

A középiskolában legjobb barátok voltak, de egyikük elköltözött, és elvesztették egymást. Egy véletlennek köszönhetően aztán egymás mellé ültek egy Liverpool-meccsen. 

Egy focimérkőzésen találkozott újra egymással két barát, ötven évvel azután, hogy elvesztették egymással a kapcsolatot, miután egy véletlennek köszönhetően egymás mellé ültek le a Liverpool FC stadionjában. James McCarthy és Colin McCabe a legjobb barátok voltak a középiskolában, ahol egymás mellé ültették őket, de amikor 16 évesek voltak, McCabe Londonba költözött, és azóta nem találkoztak.

Az akkor 16 éves McCabe írt ugyan egy levelet a barátjának, de a címét nem adta meg, ráadásul a hiányos címzés miatt az is csak három hónap késéssel érkezett meg McCarthy-hoz, aki elmondta, éveken át próbálta megtalálni, de nem járt sikerrel. Aztán csütörtökön, a Liverpool Európa Liga-mérkőzésen a sors úgy hozta, hogy egymás mellé kerültek az Anfield stadionban.

McCabe ugyanis közben visszaköltözött Liverpoolba, és rendszeresen jár meccsekre, de a stadion egy másik részén szokott ülni. Csütörtökön viszont lehetősége volt választani egy helyet a felezővonal közelében, és pont rég elveszett barátja mellé került. Az első félidőben még nem ismerték fel egymást, csak a szünetben jöttek rá, hogy ki a másik.  

A második félidőben már nem is a mérkőzésre figyeltek, amit 4-0-ra nyert meg a Liverpool az osztrák LASK ellen, hanem csak egymással beszélgettek. Az alábbi összefoglalóban látható, hogy miről maradtak le:


Nyitókép: Christopher Furlong / Getty Images

#Életmód#barát#találkozó#liverpool#stadion#focimeccs

Címlapról ajánljuk