Éjjel-Nappal Budapest

Barbi képtelen Joe nélkül élni?

rtl.hurtl.hu

2021. március 31. 22:45

Livi elmenekül Mátétól. Barbi felszívja magát. Bence meglátogatja Mesit a munkahelyén.

Livi nem tudja, hogyan vakarja le magáról Mátét, ráadásul mikor nagybátyja nyomozni kezd utána, a lány színt vall előtte: a Mátéval történtekről kizárólag ő tehet. A srác szobafogságra ítéli Livit, de a lány felháborodva elmenekül a lakásból.

Mesi semmi másra nem vágyik, minthogy Bencével lehessen, ám a fiú a tetováló karrierjével van elfoglalva. A lány elhanyagolva érzi magát, de nem akar rátelepedni Bencére. Amikor a srác később mégiscsak szán rá időt, Mesi nem is érezhetné jobban magát:
 


Barbi le van törve a Robival való szakítás óta, és az sem javít a helyzetén, hogy nap mint nap látja a boldog Edinát és Joe-t. Amikor Lali felveti, hogy rendezzenek az albérletben egy beach bulit, Szofi elhatározza, hogy felvidítja barátnőjét. A kezdeti nehézségek után Barbi meg is feledkezik a bánatáról, de aztán Joe egyik motoros haverja idegesítő módon ráhajt Barbira. Végül Barbi lesz az, aki helyreteszi a fickót, majd nagyot buliznak Szofival és Tamarával. Bár a nap végén Barbit kicsit lehangolja Edina és Joe boldogsága, még így is meg van győződve róla, hogy előbb-utóbb túl fog jutni a szívfájdalmán.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#livi#máté#barbi#edina#szofi#mesi#bence

Címlapról ajánljuk