Éjjel-Nappal Budapest

Robi Barbihoz költözik

rtl.hurtl.hu

2021. március 18. 21:45

Barbi új esélyt ad Robinak. Bori fellendíti a karrierjét. Evelin kiosztja Kristófot.

Barbi reggelre szilárdan eltökélte, hogy szakít Robival, ám az utolsó pillanatban visszavonulót fúj. Ki szeretné üríteni a fejét, és elmegy edzeni Joe termébe, ahol újra közelebb kerülnek egymáshoz a férfival. Nem sokkal később azonban csalódottan állapítja meg, hogy csak ő érezte varázslatosnak az együtt töltött órát, és Joe továbbra is boldog Edinával. Egy beszélgetés során Barbi meggyónja Joe-nak az igazságot a kiütéséről. Barbi csalódására azonban Joe semmi jelét nem adja, hogy Barbit akarja, és tudomására hozza, hogy szereti Edinát. Barbi rádöbben, hogy nem lesz közös jövőjük Joe-val, és még egy esélyt akar adni Robinak. 

Mivel Bécy úgy bánik Borival, mint egy cseléddel, a lány úgy dönt, hogy újra beindítja a karrierjét. André segítségével a saját ötletét valósítja meg Bécy ötlete helyett. A terve nagyszerűen beválik, és úgy érzi, hogy óriási siker lehet belőle.
 


Evelin és Kristóf elviszik Zorrót sétálni. Később Szofi feldúltan újságolja Evelinnek, hogy a kutya eltűnt. Evelin teljesen kiakad, amikor kiderül, hogy Kristóf képes volt magával vinni Zorrót a T.É.R-be, ráadásul a kutyával próbál csajozni. Evelin dühösen a bárba siet, ahol kegyetlenül kiosztja Kristófot. Amikor később az is kiderül, hogy Zorró megivott egy kiömlött koktélt, Evelin pánikba esik, és Kristóf segítségével igyekszik minél előbb kijózanítani a kutyát.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#bécy#bori#evelin#szofi

Címlapról ajánljuk