CinemaKlub

Joaquin Phoenix teljes Joker-szerelésben, Zazie Beetz első hivatalos fotóján!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 24. 12:20

Hivatalos és forgatási fotók és videók is érkeztek a bűn legújabb bohóc hercegéről, plusz Zazie Beetz karakterét is szemügyre vehetjük!

Múlt héten Todd Phillips rendezőnek köszönhetően először vehettük szemügyre Joaquin Phoenixet a készülő Joker filmből - akkor még „csak” Arthurként, bohócmaskara nélkül (illetve pár forgatási fotó is előkerült).

Pár nappal később Phillips ismét posztolt, ezúttal egy kameratesztet, amin már az ikonikus Joker-arcfestés is megjelenik - íme:


Most pedig a színészt teljes szettben, mozgás közben egy forgatási videón vehetjük szemügyre:

És ha mindez nem lenne elég, a rendező Zazie Beetz (Deadpool 2) titokzatos karakteréről is megosztott egy új fotót:


Korábban arról volt szó, hogy Alec Baldwin játszhatja Thomas Wayne-t, de ő aztán eltűnt a projektből. Helyét Brett Cullen vette át, aki azért is „vicces” választás, mert szerepelt A sötét lovag - Felemelkedésben, mint kongresszusi tag (őt rabolta el a film elején a Macskanő).

A stábban Robert De Niro is benne van, de Beetz-hez hasonlóan szerepe egyelőre nem ismert. Apropó De Niro: ha még nem láttátok tőle A komédia királya című '82-es Scorsese filmet, mindenképp lessétek meg, mert sokban hasonlít az alapsztorija Arthuréhoz, ha valami ilyesmit kapunk Todd Phillips-től is, már összetehetjük a két kezünket.

Bemutató 2019. októberében!

#CinemaKlub#joker#joaquin phoenix#dc#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk