CinemaKlub

Vigyázz, nehogy lemaradj a hétvégi előzetes dömpingről!

rtl.hurtl.hu

2018. július 23. 10:41

A San Diego-i Comic-Connak köszönhetően rengeteg újdonságot kaptunk az elmúlt napokban. Összegyűjtöttük a legfontosabb trailereket egy helyen, így még keresgélnetek sem kell.

Szerencsére, nemcsak azok a geekek lehettek boldogok a hétvégén, akik ellátogattak a san diego-i eseményre, hiszen a rengeteg filmes-sorozatos beszélgetést és a legjobb trailereket mi is megleshettük hétvégén. És volt belőlük bőven.

Nézzük, hogy ezek közül melyek azok, amiket semmiképp sem hagyhattok ki.

SHAZAM!

Az egyik legnagyobbat talán a DC robbantotta, hiszen két nagy várományosukról is kaptunk végre ízelítőket, de persze a Wonder Womanről sem kell megfeledkeznünk. A Csodanő forgatásai azonban még annyira frissek, hogy csak egy akciójelenetet tudtak bemutatni a közönségnek Patty Jenkinsék.

Szerencsére, nem ez volt a helyzet a SHAZAM! című filmmel, ami szakítva a DC komor és sötét történeteivel, egy igazán humoros és laza sztorit ígér. Minket megvettek az előzetessel: ez még jó is lehet!

Bemutató: 2019. április

Aquaman

Eljött Jason Momoa ideje! Az Igazság ligájában már debütált ugyan a karaktere, annyi játékidőt mégsem kapott, hogy komolyabban is megismerhessék a mozinézők. A James Wan rendezésében érkező önálló filmben nemcsak Momoa, de Nicole Kidman és Amber Heard is feltűnnek. Az biztos, hogy a mozi már ezen a ponton igazán látványosra sikerült. A DC dörzsölgetheti a tenyerét?

Bemutató: 2018. december

Legendás állatok és megfigyelésük 2.

Láttunk már részleteket a történet folytatásából, ahol Johnny Depp – és az első rész csapata mellett – a fiatal Dumbledore bőrébe bújó Jude Law is feltűnik. Egyelőre úgy vagyunk ezzel a projekttel, hogy minél többet mutatnak belőle, annál bizakodóbbak vagyunk! Akarjuk most!

Bemutató: 2018. november

Godzilla: Kings of the Monsters

Ugyan a Godzilla folytatásába becsúszott egy kisebb baki is, hiszen az egyik rövidebb teaserben egy kameraman is feltűnik… van benne ráfordított energia bőven. Az előzetes olyan szinten pulzál a váltakozó képektől, hogy ember legyen a talpán, aki bírja követni. Óriás molyok kontra Godzilla, plusz a sorozatsztár Millie Bobbie Brown, oldalán Vera Farmigával. Még agyalunk rajta…

Bemutató: 2019. március

Glass

És akkor a hőn áhított Sebezhetetlen és a Széttörve cross-overje M. Night Shyamalan rendezésében, a főszerepben Bruce Willis, James McAvoy, Sarah Paulson, de legfőképpen Samul L. Jackson.

Bemutató: 2019. január

#CinemaKlub#comic-con#előzetes#trailer#legendás állatok és megfigyelésük 2#aquaman#shazam

Címlapról ajánljuk