CinemaKlub

Ekkor érkezik a Joaquin Phoenix-féle Joker!

rtl.hurtl.hu

2018. július 19. 12:26

Bejelentették a film hivatalos címét, valamint megjelenési dátumát is!

Itt a CinemaKlubnál kiemelt figyelmet szentelünk a projektnek: egyrészt imádjuk Phoenixet, aki még a Gladiátor főgonoszaként lopta be magát a szívünkbe, másrészt imádjuk Jokert, akinek legutóbbi mozis megjelenése nem sikerült a legjobban...

Először februárban hallottunk róla, hogy Phoenixet szemelték ki a szerepre, de akkor még nem gondoltuk volna, hogy ez meg is valósul - pár napja pedig bejelentették, hogy de bizony, Phoenix lesz Joker!

Most pedig megérkezett a film hihetetlenül megdöbbentő és összetett címe, valamint megjelenési dátuma: a Joker 2019. október 4-től lesz látható! Addig is egy rajongói előzetes:

Erre a napra lőtték be a hazánkban forgatott Will Smith-es Gemini Mant és az Amy Adams-es Nő az ablak mögött-öt is, egy héttel később érkezik a Dwayne Johnsonos/Emily Bluntos Jungle Cruise, valamint a Nicole Kidmanes The Goldfinch, november 1-én pedig a Wonder Woman 1984, szóval lesz konkurencia bőven.

Ami mindenképp bizakodásra adhat okot, az maga Phoenix, aki teljesen átszellemül egy-egy szerep kedvéért (bár ezzel nem volt gond Jared Leto esetében sem, csak ugye maga a végeredmény...); a Joker kis költségvetésből készül, ennek köszönhetően kísérletezhet, sötétebb hangvétellel operálhat; az egyik mellékszerepre pedig Robert De Niro-t szemelték ki!

Ha minden jól megy, egy kőkemény '80-as évekbeli maffiadrámát kapunk, aminek a végén megszületik maga a Joker - szerintünk ezzel mindenki kiegyezne. Reméljük a legjobbakat!

Forrás: ScreenRant
#CinemaKlub#joaquin phoenix#joker#dc#premier#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk