Műsorújság
RTL Most

Itt vannak a Wonder Woman 2 első képei! Megőrülsz!

Sokat találgattunk és vágyakoztunk, hogy kit szeretnénk viszontlátni a folytatásban, és gyerekek, mindenki összecsaphatja a két tenyerét: megkapjuk! Nem hiszed el, ki tér vissza!

A DC egyik legnagyobb sikere az eddigi évek alatt – vitathatatlanul – a Wonder Woman volt. Nemcsak a női főszereplőt kezelték kifejezetten jól, de a férfi mellékszerepben feltűnő Chris Pine is brillírozott. Sokan reménykedtek benne, hogy a karakterek szerelme nem érhet véget egy ilyen keserű fordulattal. Többen is találgattak – a képregényekből kiindulva –, hogy Steve Trevor valahogyan még visszatérhet.

Most mindenki sikongathat, hiszen a Wonder Woman 2 forgatása már javában zajlik, és a visszatérő rendező, Patty Jenkins egy meglepő, de annál csodálatosabb fotót tett ki a Twitterére:

 


Chris Pine és az általa hősi halált halt Steve Trevor visszatérnek a folytatásban!

Hogy ez hogyan is lehetséges, azt hagyjuk meg a jövőnek és a második résznek, amiről már biztosan tudjuk, hogy a 80-as években játszódik majd. Nem meglepő, hogy ezek után a 1984 alcímet kapta a film. A főgonosz szerepében pedig Kristen Wiig-et köszönthetjük!

És mielőtt mindenki kiborulna, hogy Dianáról nem kaptunk új képet, tessék:

 


Forrás: Variety

Legnézettebb videók