CinemaKlub

Robert De Niro is benne lehet a Joker-filmben?

rtl.hurtl.hu

2018. június 19. 14:36

Többször írtunk már a Joker-filmek támadásáról – hiszen egyszerre kettő önálló alkotás is készül –, és úgy tűnik, hogy a Joaquin Phoenix-féle mozit már most ősszel forgathatják, nem is akárkivel a mellékszerepben.

Annak ellenére, hogy az egész DC univerzummal szemben kétségeink vannak – már ami a filmjeiket illeti –, kezdünk kíváncsiak lenni, hogy mi lesz a vége ennek a Joker túladagolásnak. Valószínűleg mindent David Ayernek köszönhetünk, aki indokolatlanul kispadra tette Jared Leto gonosztevőjét, ennek hatására pedig mindenki megvilágosodott: Joker kell a népnek!

Így kapunk egy Öngyilkos osztag világon belüli Jared Letós Jokert, és mellette egy önálló – eredettörténettel – is készül a stúdió. Ebben viszont már Joaquin Phoenix lesz a főszereplő.

A káosz valamennyire, de kezd kitisztulni. Kérdés persze, hogy mennyire lehet majd igénye a közönségnek ennyiféle főszereplőre…

A Phonenix-féle mozi forgatása már most ősszel kezdődik, úgyhogy valószínűleg ezzel a verzióval találkozhatunk majd előbb a mozikban is. De nemcsak ez az egy pletyka kering a filmről, hiszen most mindenki arról suttog, hogy Robert De Nirót is kinézték egy fontosabb mellékszerepre a készítők.

Vajon a nagyöreg igent mond a felkérésre, ha egyáltalán tényleg megkeresték?

Ha belegondolunk, hogy már Joaquin Phoenix neve is sokat jelent, és még mellette a nagy Scorsese is benne van a buliban producerként… valószínűleg egy ennyire izgalmasan hangzó projektre még De Niro se mond nemet. Pláne, hogy az utóbbi években szinte a legbugyutább felkérésekre is igent mondott…
 

Forrás: Screenrant

#CinemaKlub#joaquin phoenix#robert de niro#joker#jared leto

Címlapról ajánljuk