CinemaKlub

Íme, a nagy Disney útmutató!

rtl.hurtl.hu

2018. június 15. 16:45

Ha már te sem tudod nyomon követni, hogy milyen élőszereplős remake-ek készülnek a klasszikus Disney mesékből egyet se félj, összeszedtük neked őket!

Dumbo - Premier 2019. tavaszán

Az olykor elég sötét tónusú Disney-klasszikusból Tim Burton készít élőszereplős változatot, az első előzetest pedig pont ezen a héten láthatta a nagyközönség. Bár még eléggé kettős érzéseink vannak a Dumbóval kapcsolatban, azért reméljük, hogy Tim Burton verziója képes lesz elvarázsolni minket.

Demóna 2 - Premier várhatóan valamikor 2019-ben

A Csipkerózsikát elátkozó boszorkány története 2014-ben igencsak szépen muzsikált a kasszáknál, így kérdés sem fért hozzá, hogy Angelina Jolie és Elle Fanning főszereplésével elkészül a folytatás, melyet jelenleg is forgatnak.

Mowgli – Premier 2018. októberében

A 2016-os élőszereplős Dzsungel könyve feldolgozás után Andy Serkis (Fekete Párduc, A majmok bolygója széria) első rendezésében hozza el ismét a már jól ismert történetet, ezúttal sötétebb hangvételben, igazi sztárparádéval (Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Christian Bale).

Aladdin – Premier valamikor 2019-ben

 Guy Ritchie rendezi, Will Smith fakadhat dalra Dzsinni szerepében, kell ennél több? Az Aladdin élőszereplős feldolgozása talán az egyik legizgalmasabb a Disney remakejei közül, és csak remélni tudjuk, hogy Guy Ritchie visszatalál régi önmagához, mivel az utóbbi években elkerülték őt az igazán jó filmek.

Barátom, Róbert Gida - Premier 2018. augusztus

Ebben a végtelenül aranyosnak tűnő feldolgozásban a felnőtt kor problémáival küszködő Róbert Gidához térnek vissza gyermekkori barátai, hogy újra megmutassák neki a boldogsághoz vezető utat, az élet szürkeségében. Az előzetesek alapján igazán szívmelengető szórakozás lesz a Barátom, Róbert Gida.

 

Az oroszlánkirály – Premier 2019 nyarán

Talán az egyik legjobb Disney-film a ’94-es Oroszlánkirály, ami ehhez méltó módon hatalmas sztárbrigáddal érkezik jövőre a mozikba. A film ikonikus zenéjét ezúttal Beyoncé teszi majd még varázslatosabbá, a főbb szerepekben pedig Donald Glover, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor és Seth Rogen hangjai csendülnek majd fel.

Mary Poppins visszatér – Premier 2018. december

A 64-es Disney-klasszikus folytatásában a varázslatos Mary Poppins (Emily Blunt) a felnőtt Banks testvéreket látogatja meg, egy személyes tragédiát követően. Külön izgalmas, hogy a sztárparádé mellett (Colin Firth, Meryl Streep) visszatérnek az eredeti film egyes szereplői is, a kéményseprő szerepét pedig a Tony-díjas Lin-Manuel Miranda alakítja majd.

És ha ez nem lenne elég, a következő filmekből, karakterekből is készül még élőszereplős feldolgozás, bár ezekről még sok konkrétumot nem ismerünk: Mulan, Pinokkió, A kis hableány, Szörnyella-de-frász (ennek a főszerepére Emma Stonet rebesgetik), Susi és Tekergő, A kőbe szúrt kard

#CinemaKlub#disney#dumbo#mulan#az oroszlánkirály#mary poppins#demóna#aladdin

Címlapról ajánljuk