Műsorújság
RTL Most

Kiderült, miről szól a Demóna 2!

A történet mellett már forgatási fotók is érkeznek a folytatásról, amiben Angelina Jolie és Elle Fanning is visszatérnek.

A Disney hatalmas remake-lázban ég az elmúlt években, ennek pedig az egyik jobban sikerült terméke volt a 2014-es Demóna, Angelina Jolie és Elle Fanning főszereplésével.

A Csipkerózsikát elátkozó gonosz boszorkány eredettörténete ügyesen bővítette ki a mese mítoszát, és összességében is elég szórakoztatóra sikerült, így nem okozott meglepetést, amikor bejelentették a folytatást, melynek forgatásáról a két visszatérő főszereplő már posztolt is pár képet.

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

A második rész hivatalos szinopszisa alapján a következő történetre számíthatunk:

A fantasy kaland évekkel a Demóna eseményei után veszi fel a fonalat. Míg az első rész bemutatta, a Disney legádázabb gonoszának háttértörténetét, illetve, hogy mi vezette őt oda, hogy megátkozza a csecsemő Aurora hercegnőt, addig a Demóna 2 folytatja a címszereplő tündér, és a hamarosan királynővé váló Auróra kapcsolatának elmélyítését, miközben új szövetségeket kötnek, és új ellenfelekkel kerülnek szembe.

Oké, történetnek talán erős túlzás ezt nevezni, de legalább azt megtudtuk, hogy több évvel az első rész történései után járunk majd, Aurora pedig immár királynőként uralkodik az emberek birodalmán, míg Demóna igyekszik tovább védeni a varázslények világát.

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

A Demóna 2-nek még nincs hivatalos premierdátuma, azt azonban már tudjuk, hogy Elle Fanning és Angelina Jolie mellett Chiwetel Ejiofor, Michelle Pfeiffer, és Ed Skrein is szerepet kapnak a filmben.

Legnézettebb videók