CinemaKlub

Ryan Gosling és a Star Wars-sztár összecsapnak egy szerepért?

rtl.hurtl.hu

2018. június 6. 10:22

Újabb remake, de mégsem remake van készülőben, és egyre inkább úgy tűnik, hogy hamarosan megtalálják Johnny Depp utódját. Jön a Willy Wonka eredettörténet, de ki lesz a főszereplő?

Korábban már írtunk róla, hogy Hollywoodban újra előveszik Willy Wonkát és a csokoládégyárát, azonban Johnny Deppet félretéve egy teljesen új kalanddal készülnek a kicsiknek. A történet állítólag Wonka kezdő lépéseit meséli majd el, erősen kötődve Roald Dahl’ 1964-es regényéhez.

Akkoriban még mindenki arról beszélt, hogyRyan Gosling lehet a legesélyesebb a szerepre, mostanra viszont kiderült, hogy több színész is bekerült a stúdió kedvencei közé.

Az eddigi – talán még Goslingnál is esélyesebb jelölt – Donald Glover, akit legutóbb az ifjú Landóként láthattunk a Han Solo spin-offban, mellettük pedig még a DC-ben Flash-ként megismert Ezra Miller is befuthat a célegyenesbe.

Most viszont inkább úgy tűnik, hogy Glover hirtelen jött sikere és zenei karrierjének beindulása – Childish Gambino néven ti is együtt táncolhattok vele az egészen zseniális dalaira – most Glover felé billen a mérleg.

A Warner már meg is kezdte a tárgyalásokat a színésszel. Valószínűleg már csak ez a részlet hiányzik, hiszen azt már tudjuk, hogy a Paddington 2 rendezője, Paul King vezényli majd a forgatást, és a Harry Potter egyik producere is beszállt a buliba.

Ti kinek örülnétek jobban? Glovernek vagy Goslingnak?
 

Forrás: NME

#CinemaKlub#donald glover#ryan gosling#ezra miller#Willy Wonka#remake

Címlapról ajánljuk