CinemaKlub

Jared Leto megkapja az önálló Joker-filmjét!

rtl.hurtl.hu

2018. június 6. 9:55

A DC háza táján se mindig egyértelműek a történések, most viszont úgy tűnik, végre letisztult, melyik karakterek kapnak önálló mozifilmet. A színész gothami bűnözője is köztük van.

A 2016-os Öngyilkos osztagban mindenki arra számított, hogy David Ayerék Jared Leto Jokerére bízzák a főgonosz szerepét, ehhez képest a karakter csupán egy apró mellékszerepet kapott. A rajongók felháborodtak és a kritikusok is csalódtak a moziban, pláne, mert óriási lehetőséget hagyott ki ezzel (is) a DC.

Ezek után hónapokig ömlöttek a filmes pletykák, miszerint a Warner egy teljesen önálló Joker-filmet akar, de itt jött a csavar: nem Jared Letóval. Az Öngyilkos osztagos, új érás Superman és Batman-filmektől teljesen függetlenül, egy eredettörténetet terveztek a bohócnak. A főszerepre pedig Joaquin Phoenixet szemelték ki. Ez a sztori még mindig ott lebeg a levegőben, viszont valamit már biztosan tudunk!

Jared Leto tutira megkapja az önálló filmjét Jokerként!

Tehát több Jokerrel is találkozhatunk majd a közel/távoli jövőben – a DC univerzumon belül és kívül.

Ami viszont tuti, hogy Leto nemcsak színészként, hanem producerként is dolgozni szeretne a filmen. Ennél többet azonban egyelőre senki sem tud, hiszen még rendezőt és írót sem találtak a projekthez. De azt a stúdió is leszögezte: az Öngyilkos osztagban elindított világot bővítik majd tovább ebben a filmben is.

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy Harley (Margot Robbie) és Joker az önálló filmjeikben végre megkapják-e azt a fajta korrekt történetet, ami már az Öngyilkos osztagban is járt volna nekik. Kételkedünk...
 

Forrás: Variety

#CinemaKlub#jared leto#joker#dc

Címlapról ajánljuk