CinemaKlub

Mit gondolnak a magyar hírességek a Star Wars legújabb részéről?

rtl.hurtl.hu

2018. május 25. 12:34

Még fél év sem telt el a legutóbbi Csillagok háborúja film bemutatója óta, máris itt a legújabb rész! A Solo premierjét természetesen kedvenc sztárjaink sem hagyhatták ki.

Megnyugtatunk mindenkit, hogy izgalomra semmi ok! Bár a film körüli botrányokra valószínűleg a mai napig emlékszünk, a fiatal Solon is ugyanolyan jól áll az ikonikus öv, mint Harrison Fordon. wink

Egyedül Mérai Kata izgulhatott, hiszen a színésznő most először fogja hallani magát a mozivásznon! Eddig sem volt titok, hogy a Barátok közt Julija hatalmas rajongója a sorozatnak, a szinkronizálással az egyik legnagyobb gyerekkori álma vált valóra:

heartMÁTÓL Ő IS A STAR WARS-UNIVERZUM RÉSZESE! heart

 „Én vagyok a női robotnak a magyar hangja. Nem tudom, hogy milyen isteni csoda kellett ahhoz, hogy én szóba kerülhessek ennek a dolognak a kapcsán, de mikor rám esett a választás, indiánszökdeléseket ugrabugráltam a lakásban.”

A díszbemutatón viszont nem csak Kata, hanem az összes híresség ugrált örömében. Leplezetlen lelkesedéssel érkeztek a sztárok, és el is mondták véleményüket a filmről. Lessétek meg a videót, ahol többek között Schobert Norbi és Lotfi Begi is megszólal:

#CinemaKlub#star wars#han solo#premier#szinkron#szinkronhang#solti ádám#schobert norbi#lotfi begi

Címlapról ajánljuk