CinemaKlub

Belépnétek az Avatar világába? Most megtehetitek!

rtl.hurtl.hu

2018. május 23. 12:37

James Cameron gigászi filmje – ami három folytatást is kap a jövőben –, hamarosan kis hazánkba látogat, hiszen nálunk (is) forog majd a második fejezete. De nemcsak emiatt nézhetünk be Pandorára!

A Disney és persze James Cameron sosem gondolkoznak kicsiben. Nem véletlen, hogy az Avatar első része a mai napig a legtöbb pénzt hozó mozi, és az sem, hogy a rendező már bejelentette: mind a három folytatás forgatókönyve elkészült.

Nekünk, magyaroknak plusz öröm, hogy a produkció – egy adott ponton – hozzánk is beköltözik, hiszen nálunk is forgatnak jeleneteket a filmbe.

Lehet, majd itt is kommandózni, hátha megleshetünk egy Zoé Saldanát, egy Sam Worthingont, vagy éppen egy újonnan csatlakozó Kate Winsletet.

Mi bizakodunk, hiszen nemrég csak a Fókusznak, de sikerült lencsevégre kapnia a nálunk dolgozó Will Smith-t is!

Ami viszont az élményt illeti! Nem kell 2020-ig várnunk, hogy újra a N’avi bolygón, Pandorán járhassunk, hiszen már elkészült az öt évig épített Pandora világ az orlandói Disney World-ben. A lenyűgöző parkban vízesések alatt sétálhatunk, megnézhetjük a csodálatos lebegő sziklákat, sőt ha éppen egy éjszakai sétára vetemednénk, akkor még a fluoreszkáló növényvilágot is megleshetjük.

Kizárólag a Fókuszt engedték be a N’avik közé, így Gosztonyi Zsolt vezetésével most mi is megtapasztalhatjuk, milyen élményeket is tartogat James Cameron bolygója.

A legdurvább az egészben, hogy az első film legfélelmetesebb szárnyas ragadozójára is felülhetünk. Nézzétek csak:

#CinemaKlub#avatar#Avatar 2#disney#james cameron#disney world

Címlapról ajánljuk