CinemaKlub

Mit szólnak a magyar sztárok a Deadpool második részéhez?

rtl.hurtl.hu

2018. május 18. 12:44

Mi már megnéztük a folytatást, és végig visítottuk, miközben Celine Dion-ra ringatóztunk, de vajon mit szólnak a filmhez a hazai celebek?

Két éve tudjuk, most pedig csak még magabiztosabban állítjuk: Deadpool tényleg egy igazi égkő a Marvel „szénné égetett” hősei között. – írtuk korábbi kritikánkban.

A szókimondó szuperhős tehát visszatért a vászonra, és ezúttal sem volt kíméletes. A Deadpool második részének premierjén természetesen a hazai sztárvilág krémje is ott volt, és elárulták, miért imádják a világ legszemtelenebb mutánsát.

„Ryan Reynolds mellett lassan már tíz éve kitartok szerelemügyben, úgyhogy ő az egyetlen hosszú távú, fix kapcsolatom. Gyönyörű szép, úgy, ahogy van!” – mondta Lola.

Azonban a Barátok közt színészei sem vélekednek erről másképp:

Ryan Reynolds ultra szexi objektíven megítélve is, nyilván női szemmel meg még szexibb.” – mondta Aradi Balázs, aki sorozatbeli unokatestvérével, Berényi Bandival nézte meg a filmet.

Nézzétek meg a Story Extra riportját, ahol a magyar sztárok mellett Josh Brolin szinkronhangja, Kőszegi Ákos is megszólal:

#CinemaKlub#deadpool 2#premier#lola#aradi balázs#ryan reynolds

Címlapról ajánljuk