CinemaKlub

A szürke ötven árnyalata sztárja olasz balett horrorban paráztat?

rtl.hurtl.hu

2018. május 15. 14:40

Egy izgalmasnak tűnő remake érkezik idén novemberben, amiben nemcsak Dakota Johnson tűnik fel, de mindezt egy Oscar-díjas rendező irányítása alatt teszi.

Az 1977-es Sóhajok („Suspiria”) hamarosan megkapja a feldolgozását, amit a filmkritikusok az idei év egyik legjobban várt filmjeként jellemeznek. Mindezt megfejeli, hogy a főszerepben az a Dakota Johnson szerepel majd, aki A szürke ötven árnyalata-sorozattal eléggé nagy rajongótábort szerzett magának, ez pedig nem utolsó szempont egy promóciónál…

A remake-t az a Luca Guadagnino rendezi, akinek a 2017-es, Oscar-sikereket is begyűjtő Szólíts a neveden-t is köszönhetjük.

A történet egy amerikai balett táncosról szól, aki Németországba utazik, hogy tovább fejleszthesse a tudását egy ottani balett intézetben. Azonban nemcsak leckék és édes balerinák várnak rá a külföldi intézetben, hanem baljós események is. A sötét gyilkosságokkal és boszorkánysággal teli helyen nem sok jóra számíthat a gyönyörű táncosnő…


Johnson elődje, Jessica Harper nemrég nyilatkozott a készülő alkotásról, és ha hihetünk a szavainak, akkor tényleg egy igazán ütős horror vár ránk:

„Az egyik legbrilliánsabb horror film, amit életemben láttam” – nyilatkozta.


Reméljük, van mihez viszonyítania, és nem túloz, hiszen a leírások alapján eléggé érdekes kis projektnek tűnik a Guadagnino mozi.

Johnson mellett feltűnik még a vásznon Tilda Swinton, Chloé Grace Moretz és Mia Goth is, sőt az eredeti film főszereplője – a fent említett – Jessica Harper is visszatér.
 

Forrás: Indiewire, The Playlist

#CinemaKlub#dakota johnson#horror#remake#feldolgozás

Címlapról ajánljuk