CinemaKlub

Top 5 film Valentin-napra, amit a pasik is imádnak

rtl.hurtl.hu

2018. február 14. 9:00

Valljuk be, a romantikus filmeket többnyire nem a férfiközönségnek készítik. Akadnak azonban kivételek, szóval, ha párotokkal együtt filmeznétek egy jót a szerelem napján, ezeket a filmeket tuti, hogy mindketten imádjátok majd!

Kaliforniai álom (La La Land)

Varázslatos hangulat, remek színészek, fülbemászó zene, páratlan képi világ, egyszerűen imádjuk ezt a musicalt! 2016 egyik legjobbja volt mind a közönség, mind pedig a kritikusok szerint, és bár bőven van benne romantika, közel sem egy átlagos szerelmes film a Kaliforniai álom. Ha még nem láttátok, akkor tökéletes egy Valentin-napi filmezős estére.

500 nap nyár (500 days of Summer)

A szerelemről és a happy endről számtalan film készült már, olyan, mint az 500 nap nyár viszont aligha. Végtelenül őszinte, humoros, szívszaggató, a kapcsolatok árnyoldalait és boldog pillanatait egyaránt bemutató film ez, amit akkor is érdemes megnézni, ha már teljesen megcsömörlöttünk a rózsaszín felhőktől és a nyáltengertől.

Annie Hall

Sokak szerint Woody Allen legjobb alkotása ez a film, már pedig ez elég nagy szó egy olyan életművel, mint az övé. Az Annie Hall egy végtelenül okos és humoros történet arról, hogy mennyire kínzó és szürreális dolog a szerelem, de eközben mégis nélkülözhetetlen része az életünknek.

Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

Talán minden idők egyik legjobb szerelmi drámája ez a film, az pedig csak hab a tortán, hogy a gumiarcú Jim Carrey itt mutatta meg azt, hogy milyen remek színész is igazából. A történet szerint Joel, a szakításától szenvedő srác, úgy dönt, hogy egy eljárás segítségével kitörölteti a fejéből egykori kapcsolata minden emlékét. Persze az igaz szerelem nem tűnik el ilyen könnyen, erre pedig Joelnek is rá kell jönnie.

Pop, csajok, satöbbi (High Fidelity)

Miután Rob, a kissé gyerekes harmincas és nagy szerelme Laura szétmennek, a férfi felidézi az öt legfájdalmasabb szakítását. Teszi mindezt a negyedik fal áttörésével, a zenetörténelem legmenőbb dalaival, top 10-es listákkal és imádni való mellékszereplőkkel körítve.

A víz érintése (The Shape of Water)

Kétségkívül a legrendhagyóbb film a listán, A víz érintése egy néma takarítónő és egy furcsa, vízalatti lény szerelmét mutatja be a hidegháború időszakában. Ez a mozi nemcsak egy nagyon szép történet a szerelemről, de rengeteg tartalmas gondolat van benne társadalomról, elfogadásról és emberségről.

Ha pedig mégiscsak egy kicsit lányosabb romantikus filmre vágynátok, semmiféleképpen se felejtsetek el péntek este az RTL Klubra kapcsolni, és 22:10-től megnézni a Bazi rossz Valentin-nap című filmet!

#CinemaKlub#top6#lista#valentin nap#szerelem#john cusack#woody allen#kaliforniai álom#la la land#jim carrey#Egy makulátlan elme örök ragyogása#a víz érintése#guillermo del toro

Címlapról ajánljuk