Műsorújság
RTL Most

Megjelent az év egyik legjobban várt szerelmi történetének előzetese!

Guillermo Del Toro új filmje, a The Shape of Water egy néma lány és egy halember románcát meséli el. Nem is akárhogyan! Kukkants bele az trailerbe!

Megérkezett az első előzetes A faun labirintusáért Oscarra-jelölt rendező, Guillermo del Toro különleges felnőttmeséjéhez. A sztori egy bizarr, misztikus szerelmi történet, ami a hidegháború idején játszódik. Főszerepben pedig Sally Hawkinst láthatjuk, aki egy néma takarítónőt alakít, és Doug Jonest, aki egy férfi és egy hüllő keveréke, és egy titkos kormányzati laboratóriumban egy medencében tengeti mindennapjait. Mindketten magányosan, elszigetelten élnek, éppen ezért nem meglepő, hogy egymásra találnak. Rövidesen rendkívüli vonzalom alakul ki közöttük, amelyet persze titokban kell tartaniuk, különösen a kutatóintézet könyörtelen vezetője elől.A filmben játszik még Octavia Spencer, Richard Jenkins, Michael Shannon és Michael Stuhlbarg is. A szerencsésebbek egyébként már láthatták az alkotást, ugyanis ez a film nyerte el a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt. A mexikói rendező a díj átvételekor arra buzdította a fiatalokat, hogy tartsanak ki amellett, amiben hisznek. 

"Az én esetemben ezek a szörnyek"– tette hozzá Del Toro, akinek olyan mozikat köszönhetünk, mint A faun labirintusa vagy a Pokolfajzat.


Várhatóan A The Shape of Watert 2017. december 8-án mutatják be Amerikában.

Forrás: Deadline
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók