CinemaKlub

Újabb óriási Disney szenzáció van készülőben?

rtl.hurtl.hu

2018. január 31. 11:55

A stúdió rengeteg filmet, sorozatot és franchise-t tett már le az asztalra, és most úgy tűnik, újabb nagy fába vágják a fejszéjüket. Ráadásul már a két főszereplőt is megtalálták hozzá.

A Karib-tenger kalózai filmek után, a Disney megtalálta a következő aranytojást tojó tyúkját – legalábbis annak szánják –, amiben nem más, mint Dwayne Johnson és Emily Blunt lesznek a főszereplők. Eléggé különös párosítás ez, azonban a döntés mögött komoly érvek pihennek.

Dwayne Johnson nevével manapság szinte bármit el lehet adni, elég csak a Jumanji 2-re gondolni, ami heteken keresztül vezette a bevételi listákat. A legszexibb férfinak is megválasztották már, és hiába nevetünk rajta, akármikor kijön egy filmje, valahogy még mindig tartja magát egy adott színvonalhoz – mielőtt még Adam Sandler lenne belőle.

Emily Blunt pedig Mary Poppinsként bizonyított a stúdiónak: annyira elégedettek voltak vele az első vetítések után, hogy eldöntötték, muszáj megszerezniük még egy franchise-hoz.

A filmek ötletét (Jungle Cruise néven futnak majd) meglepő helyről szedték: a különféle parkjaikban fellelhető egyik látványosság ihlette az alap történetet. A vendégek egy olyan túrán vehetnek részt, ami végig viszi őket a világ összes folyóján.

Eléggé kalandosnak hangzik a felvetés, pláne ha két nagy sztárt, és rengeteg veszélyt dobnak az egyenletbe.

A forgatókönyv nagyját az a Michael Green írta, akit az idei Oscaron jelöltek a Logan-ért, Legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában.

Májusban már forog is a film! Kíváncsiak vagytok, mi sül ki belőle?
 

Forrás: Variety

#CinemaKlub#disney#dwayne johnson#emily blunt

Címlapról ajánljuk