CinemaKlub

Játssz velünk Jégvarázs nyereményekért!

rtl.hurtl.hu

2017. december 21. 8:41

Hamarosan itt a karácsony, a Disney Nap is közeledik, úgyhogy gondoltunk egyet, és úgy döntöttünk, itt az ideje egy újabb játéknak! Ha szeretitek a Jégvarázst, mindent tudtok róla, és minden vágyatok egy izgalmas nyeremény, akkor tartsatok velünk!

A karácsony mindig a szeretteinkről, a jó hangulatról, a finom ételekről, és nem utolsó sorban a kedves ajándékokról szól. Idén azonban az ünnepekhez sok-sok mese is csatlakozik, hiszen az RTL Klubon az ünnepi hétvége a Disney-vel telik majd.

December 23-án Disney Nap lesz az RTL Klubon, ahol rengeteg izgalmas történet érkezik a tévé képernyőre, este azonban a Jégvarázs-filmek lesznek a főszereplők!

18:50-kor jön Olaf karácsonyi kalandja, majd ezután rögtön megkapjuk, 19:10-kor az Oscar-díjjal is jutalmazott Jégvarázst. Elzáékkal viszont sosem tudunk elég időt együtt tölteni, így a nagyfilm után még velük kalandozhatunk egy kicsit, hiszen 21:10-től kezdődik a Jégvarázs – Partiláz.

Olafék tehát segítenek majd, hogy igazán jó hangulatú legyen az idei ünnep. Pont emiatt, ha igazán nagy rajongó vagy, és betéve ismered az összes történetet, akkor most itt a lehetőség, hogy bizonyíts egy kvízben.

Ha minden kérdésre jó választ adtok, akkor akár ti is azok közé a szerencsések közé tartozhattok majd, akik értékes Disney ajándékcsomagot kapnak!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint IDE kattintani, és játszani!

#CinemaKlub#disney#disney nap#jégvarázs#frozen#Kvíz#nyereményjáték#ajándékok

Címlapról ajánljuk