Műsorújság
RTL Most

Hangolódj az RTL Klub Disney-napjával a karácsonyra!

Az ünnepek idén a gyerekekről és az örökké gyermeklelkű felnőttekről szólnak majd, hiszen rengeteg csodás Disney történet érkezik az RTL Klub képernyőjére. Összegyűjtöttük nektek, milyen meséket nézhettek karácsonykor!

Azt már régóta tudjátok a CinemaKlub csapatáról, hogy a mai napig imádjuk a mesefilmeket. Legyen szó klasszikusokról vagy újonnan feltörekvő, jövendőbeli nagy kedvencekről, semmire sem tudunk – vagy akarunk – nemet mondani. Szerencsére, ezzel nem vagyunk egyedül.

Idén karácsonykor a fa alatt is úgy üldögélhetünk majd, hogy közben a szívünknek igazán kedves történeteket nézhetünk az RTL Klubon.

De nézzük is gyorsan, milyen mesék is ugranak be hozzánk ünnepelni!

December 23-án már kora délután megkezdődik a maraton, amit egészen késő estig élvezhetünk: beköszön Csingiling, a Robinson család életébe is beleshetünk, gazdátlanul kóborolhatunk Mexikóban eb barátainkkal, majd estefelé beköszönt az igazi tél, hiszen jönnek Olafék.

11:10 - Csingling: A szárnyak titka

12:30 - A Robinson család titka

14:15 - Csáó, Lizzie

16:10 - Gazdátlanul Mexikóban 2.

18:50-kor kezdődik Olaf karácsonyi kalandja, majd ezután rögtön jön 19:10-kor az Oscar-díjjal is jutalmazott Jégvarázs.

Tapasztalatból tudjuk viszont, hogy Elzáékkal sosem tudunk elég időt együtt tölteni, így a nagyfilm után még velük kalandozhatunk egy kicsit, hiszen 21:10-től kezdődik a Jégvarázs – Partiláz.

21:20-kor viszont egy igazi Pixar legenda érkezik, ami megjelenése óta több millió gyerekeket és felnőttet hódított már meg, jön a Legjobb Animációs Film Oscar-díjával is büszkélkedő Agymanók!

December 24-én napközben újra átélhetitek – többek között – Elzáék kalandjait is, ha esetleg előző este lemaradtatok volna róla. Közben persze jön egy igazi gyerekkori csemege is, 12:20-kor kezdődik a Macskaarisztokraták.

18:45-kor pedig jön egy igazán vagány kiscsaj és kedvenc kisállata – egy még menőbb – kaméleon. Igen-igen, az Aranyhaj és a nagy gubancról beszélünk!

Ráadásul a következő héten is vár majd ránk néhány kaland: nemcsak a Hamupipőke legújabb filmváltozatát nézhetitek meg velünk, de a Szörny Egyetemre is jelentkezünk, megküzdünk egy boszorkánnyal a Bűbájban, és még a Bolond Kalapossal (Johnny Depp) is találkozhatunk az Alice Csodaország című filmben.

Legnézettebb videók