CinemaKlub

Jönnek a Jurassic World 2 dínói! Fussatok!

rtl.hurtl.hu

2017. december 4. 11:37

Steven Spielbergnek köszönhetően egy életre megfertőződtünk a dínó-lázzal, pont ezért is pörögtünk fel megint, hiszen a héten megkapjuk a Jurassic World 2 első előzetesét. Most pedig kijött egy rövid kis ízelítő!

Jó-jó, ésszel kell hozzáállni az újonnan készült „Jurassic Park-filmekhez”, hiszen annak ellenére, hogy a Spielberg-féle klasszikusok ösvényén járnak, azért sok szempontból eltérnek az elődöktől.

Eleve nehezen léptünk túl a tényen, hogy Chris Pratt űber menő raptoridomár lett az új sorozatban, az meg már mém-őrületet váltott ki, hogy női hősnőnk (BryceDallas Howard) képes volt keresztül-kasul rohangászni a dzsungelen egyetlen magassarkú cipőben. Az utóbbira valószínűleg már jobban odafigyelnek a készítők!

Viszont az aggályaink ellenére – reméljük, a folytatásban nagyobb hangsúlyt kapnak a dinoszauruszok –, izgatottan várjuk a második részt.

A Fallen Kingdom alcímmel futó folytatást már nem Colin Trevorrow rendezi – mint az elsőt –, hiszen eredetileg a Star Wars 9 rendezése miatt lemondott erről a szerepéről, igaz azóta ezt is bebukta. Azonban íróként és producerként így is benne van a projektben, amit végül az a J. A. Bayona rendez, akinek a Lehetetlent és a Szólít a szörnyet is köszönhetjük.

Ráadásul még az első két rész meghatározó és ikonikus karakterét játszó, Jeff Goldblum is visszatér – rá utal az alcím is, figyeljetek csak!

A sztoriról még nem sokat tudni, csupán annyit, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard újra visszatérnek a szigetre, ahol még több veszéllyel és lénnyel találják szemben magukat.

Addig is – konrétan csütörtök-péntekig – itt egy kis nyalánkság a részből:

#CinemaKlub#jurassic world#jurassic world 2#előzetes#trailer#teaser#chris pratt#bryce dallas howard

Címlapról ajánljuk