CinemaKlub

Jared Leto léphet Hugh Hefner nyomdokaiba!

rtl.hurtl.hu

2017. október 4. 12:45

A Szárnyas fejvadász 2049 és az Öngyilkos osztag sztárja öltheti magára a bársony fürdőköpenyt a Playboy magazin alapítójáról szóló életrajzi filmben.

Pár nappal ezelőtt sokkolta a világot a hír, hogy 91 éves korában elhunyt Hugh Hefner, a világhírű Playboy magazin alapítója. Persze számítani lehetett rá, hogy Hefner hedonista élete megihleti majd az álomgyárat is, de arra azért nem gondoltunk, hogy pár nappal a halála után már azt is tudni fogjuk, hogy ki játssza majd a nyuszis birodalom fejét.

 

A post shared by Playboy (@playboy) on

A választás Hollywood szívtiprójára, Jared Letóra esett, akit olyan filmekből ismerhet a közönség, mint a Szárnyas fejvadász 2049, az Öngyilkos osztag, illetve a Mielőtt meghaltam című mozi, amiért Oscar-díjjal jutalmazták a színész alakítását.

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

A produkciót Brett Ratner, a Csúcsformában filmek, és a Dwayne Johnson főszereplésével készült, hazánkban forgatott Herkules film rendezője vezényelheti le. Leto egyébként jó viszonyban van Ratnerrel, így mikor a fülébe jutott a hír, hogy az ő kezébe kerültek a Hefner film jogai, egyből felkereste barátját azzal, hogy hadd játssza ő a Playboy alapítójának szerepét.

„Jared régi barátom. Mikor meghallotta, hogy megkaptam Hef sztorijának a jogait, egyből megkeresett és azt mondta, hogy elakarja játszani, és megakarja érteni őt. Én pedig azt gondolom, hogy ő képes lesz erre. Ő napjaink egyik legnagyobb színésze.”

 

Eredetileg tervbe volt véve egy találkozó Jared Leto és Hugh Hefner között, azonban ezt nem sikerült megszervezni a milliomos halála előtt. A rendező erről azt nyilatkozta, hogy ugyan a személyes találkozó sajnos nem valósulhatott meg, van elég archív felvétel Hefnerről, amik alapján Jared megismerheti, milyen ember is volt a Playboy mogul.

Forrás: Hollywood Reporter, Instagram

#CinemaKlub#hugh hefner#playboy#jared leto#életrajzi film

Címlapról ajánljuk