CinemaKlub

Angelina Jolie vagy Alicia Vikander? Ki a jobb Lara Croft?

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 19. 14:47

Ezt a kérdést már eddig is pedzegethettük magunkban, azonban most kijött a reboot első hivatalos plakátja, sőt nem sokkal a kép megjelenése után ki is adták a film első teaserjét.

Be kell vallanunk, hogy a mai napig azon gyenge emberek közé tartozunk, akik odavannak a Jolie-féle 2001-es eredeti filmért, a játékért pedig pláne! Lara szexisége és erős kisugárzása akkor Jolie határtalan femme fatale aurájával találkozott, ehhez képest most egy teljesen más megközelítéssel kapjuk vissza újra a hősnőt.

 

A post shared by Tomb Raider (@tombraider) on


Az Oscar-díjas Vikander egy sportosabb, kislányosabb, mégis acélosabb karaktert hoz, aki ráadásul még csak 21 éves a történet szerint, és tényleg a kalandjai legelején várja az izgalmakat.

Eddig is láthattunk már egy-egy forgatási fotót, sőt megleshettük, hogy a színésznő mennyire kipattintotta magát a szerep kedvéért: konkrétan kockás hassal hódított legutóbbi nyaralásán.

Most viszont itt van a hivatalos poszter is:
 

 

A post shared by Tomb Raider (@tombraider) on


Egyelőre nekünk túlságosan semmitmondó hatása van a kiválasztott fotónak, úgyhogy az már biztos, hogy a legjobb és legkreatívabb plakátok listájára nem igen kerül majd fel. Viszont ez a kép is sokatmondóan üzeni: ez aztán nem a Jolie-féle Croft folytatása lesz (semmilyen szinten sem).

És ha már legeltettük eleget a szemünket a képen, akkor ne álljunk meg ezen a ponton, jöjjön maga a teaser is (magyarosabban mondva: az elő-előzetest):

 

A post shared by Tomb Raider (@tombraider) on


Hogy milyen részleteket tartogat a jövő tavasszal érkező akciófilm, arról itt olvashattok többet!
 

Forrás: Comingsoon, Harpersbazaar

#CinemaKlub#lara croft#tomb raider#reboot#plakát#poszter#teaser#előzetes#alicia vikander#angelina jolie

Címlapról ajánljuk