Műsorújság
RTL Most

Lara Croft kockás hasat villantott, de nem csak ebben tér el az elődtől!

Alicia Vikander az akcióhősnő alakjában tér vissza a vászonra! Az Oscar-díjas színésznő jobb formában van, mint valaha és most azt is elárulta, milyen rizikós helyzetekbe kerül majd a karaktere, akit végre akció közben is láthatunk!

Az új Tomb Raider-film a fiatal Laráról fog szólni, aki Londonban él és megpróbálja megfejteni a halott archeológus apjának egyik titkát.

„Kemény csaj, nagyon intelligens és kitartó, de még sosem volt ilyen kalandokban része, ő azt gondolta, hogy az apja egy átlagos, londoni üzletember, ezzel kezdődik minden.” – nyilatkozta Vikander a mozifilm sztorijával kapcsolatban.

A huszonnyolc éves színésznő a kezdetektől fogva nagyon lelkes, hogy teljesen új szerepben próbálhatja ki magát, amihez persze a karakter népszerűsége, valamint az elődje Angelina Jolie személye is hozzátartozik!

„Meglepődtem, de még az édesanyám is tudja, ki Lara Croft!”

Ha pedig már szóba került Angelina Jolie, el kell, hogy mondjuk azt a furcsa egybeesést, ami a két csodálatos színésznő között van. Hiszen Jolie és Vikander is azután vállalták el a videojátékok hősnőjének megformálását, miután Oscar-díjat nyertek. Az ex-balerina szerint nem volt kérdés, hogy megcsinálja a mozit, hiszen eddig csak drámákban és független filmekben láthattuk, márpedig ő gyermekkora óta imádja a kalandfilmeket, éppen ezért szerette volna kipróbálni magát egyben:

„Te jó ég, hányszor néztem meg gyerekkoromban az Indiana Jones és a Múmia-filmeket!”

Alicia Vikander egyébként nagyon keményen készült az új, rizikósabb szerepre, ami nemcsak színészileg, hanem fizikailag is kihívást jelentett számára! Hiába a táncos múlt, nem egy veszélyes helyzetet volt kénytelen átvészelni a színésznő:

„Az egyik jelenethez a londoni olimpiai rafting pályáját használtuk helyszínként. A kezem meg volt kötve és vagy ötvenszer bedobtak a folyóba. Valójában nem is kellett színészkednem, elég volt a reakcióm is.”

Mi biztosak vagyunk benne, hogy Vikander-nek sikerült megugrania ezeket a kihívásokat és szerintünk te is így fogod majd gondolni, ha meglátod, milyen six-pack-et villantott nemrég a szépség:

Az Oscar-díjas színésznő egyébként elmondta, hogy nagy rajongója egy másik hősnőnek, Wonder Woman-nek, akinek a moziját látva egyszerre érte öröm és szomorúság:

„Örültem, mert még sosem láttam ilyen erős nőt a vásznon, de közben meg arra gondoltam, hogy mennyi ilyen elmondatlan történet van még! De itt az ideje, hogy ezt megváltoztassuk!”

Szerencsére nem is kell minderre sokat várnunk, hiszen a Tomb Raider már jövő tavasszal látható lesz a mozikban!

Forrás: ew.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók