CinemaKlub

Jennifer Lawrence-ből Budapesten lett a világ legszexibb kémje!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 15. 12:53

Kijött a kis hazánkban forgatott Red Sparrow első előzetese, és konkrétan leesett az állunk, amikor megláttuk benne az Oscar-díjas színésznőt. Ajánljuk, hogy jó legyen, mert erősen rápörögtünk erre a filmre!

Forgott már nálunk megannyi hollywoodi film, kém sztori pedig pláne, azonban a legutóbbi mozi – Charlize Theron főszereplésével készült – Atomszőke óriási csalódás volt. Pedig zseniális főszereplő, szexi hangulat, tök jó alapsztori és hiper menő zene csalogatott mindenkit. Mégis egy unalmas és semmitmondó akciófilm lett.

Ilyen alapokkal és emlékekkel a fejünkben kaptuk most meg a Red Sparrow előzetesét, amiben szintén egy Oscar-díjas hölgy viszi a címszerepet Jennifer Lawrence személyében, és újfent egy kémtörténetet dolgoz fel.

Viszont most sokkal pozitívabban állunk hozzá ehhez az egész sztorihoz, mondjuk ki: az előzetessel kilóra megvettek minket a készítők.

A Dominika Egorováról szóló film egy ex-prima ballerináról mesél, aki tragikus események után arra kényszerül, hogy beálljon egy szervezetbe, ahol arra képezik ki az ügynökeiket, hogy a testükkel és az agyafúrt gondolkodásmódjukkal elcsábítsák és kiiktassák a kiszemelt személyeket. Miután Lawrence karaktere túléli a brutális és szadista kiképzést, ő lesz a szervezet legveszélyesebb és leggyilkosabb fegyvere.

Ennek a szellemében érkezik „Budapestre”.

És ennek a háttérnek a tudatában olvadtunk szét a képkockákat nézve. Lawrence-nek amúgy is van egy nagyon erős szexuális kisugárzása, amit hihetetlen módon tud ki-be kapcsolni – ugye, mindannyian tudjuk róla, mekkora bolond –, és az előzetes minden egyes pillanatából csak úgy árad ez az erő.

A csodaszép és dögös nő egyenlővé válik egy bármikor lecsapó, kiszámíthatatlan gyilkológéppel!

Az előzetes pedig végre olyan, amilyennek ezeknek a promóknak lennie kell: keveset árul el, mégis olyan képekkel és zenével operál, ami kikészíti a nézőt. Ezzel pedig tutira elérik, hogy rápörögjünk!

Nekünk, magyaroknak pedig slussz poén lesz, hogy ki mennyi ismerős helyszínt és színészt tud majd összeszámolni a vetítés alatt.

A filmet nem mellesleg az a Francis Lawrence rendezte, akivel a színésznő már többször is együtt dolgozott Az éhezők viadala-filmek kapcsán. Jó duó az övék, ezt már régóta tudjuk. A stáblistán pedig olyan nevek tűnnek még fel Lawrence mellett, mint Joel Edgerton, illetve Jeremy Irons.

A Red Sparrow jelen állás szerint 2018 márciusában érkezik a mozikba. Reméljük, hozzánk is!

Ráadásul ki kell élveznünk Jennifer most debütáló filmjeit, hiszen nemrég kijelentette: egy kis időre szabadságot vesz ki, és nem akar forgatni.

#CinemaKlub#jennifer lawrence#red sparrow#előzetes#trailer#budapest#kém

Címlapról ajánljuk