CinemaKlub

Végre megnézhetjük A szabadság ötven árnyalata előzetesét!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 11. 9:24

Jó, pontosítunk: elő-előzetesét! De a lényegen ez mit sem változtat: jó minőségben leshetjük meg, ahogyan Jamie Dornan pucérán mászkál ki a tengerből, ja és esküvőznek, mézesheteznek, meg akcióznak is egy kicsit Dakota Johnsonnal. Felpezsdültél már?

Hetekkel ezelőtt már fellelkesült az internet népe, amikor rossz minőségben, de kijött az első kedvcsináló a trilógia utolsó részéről. Akkor azonban gyorsan le is kapták mindenhonnan, így csak a kigrabbelt képek és a gyorsan elkészített szexi gifek maradtak a meggyötört lelkünknek.

Egészen mostanáig!

Végre megkaptuk a hivatalos verziót, amiben már nem kell a pixelek ocsmány látványával küzdenünk.

A hangulat persze rögtön megvan a rövid kis videóban: a kezdeti édes, esküvős képeket gyorsan felváltják a luxus utazás és a mézeshetek snittjei, amelyek szép lassan erotikus jelenetekben is összpontosulnak.

A Variety csodásan meg is fogalmazta a mi lelkünkben is bugyogó kérdést:

„Először jön a szerelem. Majd a házasság. Végül pedig az emberrablás?”


Igen-igen, lesz itt némi akció is a harmadik felvonásban, ami persze annyira azért nem meglepő, hiszen már az előző részben is megpendítették, hogy Anastacia ex-főnöke – aki szívesen ágyba vitte volna főhősnőnket – még visszatér egy jó kis bosszú erejéig.

A teaseren kívül kaptunk egy elegáns plakátot is, amelyen Mrs. Grey néz hívogatóan a menyasszonyi ruhájában:

A promó zenéje természetesen már megint telitalálat, a 50 Shades filmek zenei részlege nagyon jó érzékkel nyúl igazán felkapott popdalokhoz, hogy azokból belassított, szexi himnuszokat gyártsanak. Beyoncét most egy kis Rihanna-féle S&M követi.

Hogy milyen izgalmak várhatóak még a jövőre érkező moziban? Arról itt olvashatsz többet! A teljes előzetesre pedig még novemberig kell várnunk!

Kibírjátok addig?
 

Forrás: Variety

#CinemaKlub#a szabadság ötven árnyalata#a szürke ötven árnyalata#trilógia#trailer#előzetes#jamie dornan#dakota johnson

Címlapról ajánljuk